Annonce:
Annonce:

Eihilt tilbage i Vild med dans

Superdanseren melder sig klar til ny sæsonDen århusianske dansedronning og dobbelte 'Vild med dans'-mester, Marianne Eihilt, melder klar til en ny runde af TV2-dysten. Foto: Privatfoto.
Den århusianske dansedronning og dobbelte 'Vild med dans'-mester, Marianne Eihilt, melder klar til en ny runde af TV2-dysten. Foto: Privatfoto.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

– Der er endnu ikke skrevet kontrakt til ’Vild med dans’, men det er jo et dejligt program, som jeg mener er fantastisk underholdning. For to år siden trængte jeg bare til en pause.

Marianne Eihilt er klar til en ny omgang ’Vild med dans’, hvis TV2 finder den rette partner til hende. De akutte planer, hun havde for to år siden med at stifte familie og få børn, er lagt lidt på hylden – ikke mindst fordi hun og den daværende kæreste gik fra hinanden.

Drømmen
– Min nuværende, Kim Busch og jeg har kendt hinanden i et år. Så det med børn er ikke op over endnu, men jeg har da ikke opgivet drømmen, siger den 36-årige danser.

Eihilt deltog i fem ’Vild med dans’ i træk. Heraf har hun vundet de to og har været i finalen fire gange.

Danseskolesucces
– Programmet har i den grad sat fokus på vores danseskole i Århus. Vi sluttede i maj med ca. 2000 medlemmer, og vi starter 108 hold op til august, fortæller hun.

Danseskolen har hun sammen med Brian Eriksen.

– Kim er heldigvis ikke danser. Men han har bestemt talent for det. Vi har nemlig prøvet at danse lidt for sjov, og han har masser af rytme, griner hun og tilføjer, at hun vil tage ham med ud til ’Vild med dans’-studiet til efteråret, så han kan se, hvordan det går for sig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: