Danske Spil afviser: Vi har ikke snydt

Kathrine Junge er den rigtige nye Oddset-babe. Hun vandt helt efter spillets regler, fortæller Danske Spil

Mange klager over, at Kit Borne billedet ikke vandt. Men Danske Spil afviser overfor ekstrabladet.dk, at der har været fusk med stemmerne. (foto: Danske Spil)
Mange klager over, at Kit Borne billedet ikke vandt. Men Danske Spil afviser overfor ekstrabladet.dk, at der har været fusk med stemmerne. (foto: Danske Spil)

I weekenden blev Danmarks næste Oddset-babe fundet. Valget faldt på den 22-årige Kathrine Junge fra Holbæk.

Men ikke alle var tilfreds med det valg. Mandemagasinet Connery.dk forsøgte at få danskerne til at stemme på Kit Borne, ved at lade hende stille op i en letpåklædt fotoserie.

Effekten udeblev dog, og Kathrine Junge vandt sikkert. Det fik chefredaktøren for Connerys.dk, Jakob Nørgaard til at anklage Danske Spil til at anklage for fusk, og samtidig kræve en ny afstemning.

Men Danske Spil nægter at imødegå krav om ny afstemning i forbindelse med valget af den nye Oddset-babe.

Det er gået helt efter reglerne, fortæller Danske Spils kommunikationsansvarlige Morten Hedegaard til ekstrabladet.dk.

- Vi har talt stemmerne sammen igen i dag, og det hele stemmer. Så vi kommer ikke til at lave nogen ny afstemning.

Læs mere: Mistanke: Snyd med ny Oddset-babe

- Både lørdag og søndag kom der stemmer ind og de er blevet talt med, men det var helt klart, at Kathrine ville vinde, fortæller Morten Hedegaard.

Ifølge tal fra Danske Spil som ekstrabladet.dk har fået udleveret, så stemte i alt 3187 i løbet af weekend.

Kathrine fik lørdag 705 stemmer mens Kit fik 377. Søndag vandt Kathrine ligeledes, da hun fik 662 mod 204 til Kit.

Se billederne: Oddset-Kit smider tøjet

- Det har altså været helt klart, at det ville blive Kathrine der vandt. Samtidig kan jeg fuldstændig afvise, at der har været fusk med stemmerne. Ja, der var omkring 250 falske stemmer, der landede på Kath, men de blev trukket fra med det samme, at vi opdagede fejlen. Og så vil jeg bare sige, at hvis der er så mange, der ville have Kit til at vinde, så kunne de jo bare have stemt, de har haft fire uger, hvor de kunne stemme hver dag, så det burde bestemt have været muligt, at få valgt ens favorit.

Afstemningen om at blive den nye Oddset-babe sluttede i går klokken 16.00 og her vandt Kathrine Junge med 3000 stemmer mere end Kit.

1 af 2 
2 af 2 Mange klager over, at Kit Borne billedet ikke vandt. Men Danske Spil afviser overfor ekstrabladet.dk, at der har været fusk med stemmerne. (foto: Danske Spil)
0 kommentarer
Vis kommentarer