Hun bliver ny krimi-vært

Ekstra Bladets Stine Bolther tager over, hvor Tine Røgind slap

Ekstra Bladets Stine Bolther skal være ny vært på Krimi5. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)
Ekstra Bladets Stine Bolther skal være ny vært på Krimi5. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)

Når KRIMI5 til efteråret vender tilbage med en ny sæson på Kanal 5, bliver det journalist og forfatter Stine Bolther, der sammen med Thomas Mygind vil stå i spidsen for programmet.

Stine Bolther har som kriminalreporter på Ekstra Bladet gennem de sidste ni år en stor erfaring og en brændende interesse for kriminalstoffet, og det kan Kanal 5’s seere altså nu nyde godt af.

Når 35-årige Stine Bolther til efteråret toner frem på skærmen på Kanal 5, er det første gang, at den erfarne journalist optræder på tv. Men med et hjerte, der banker for kriminalstoffet, var hun nødt til at takke ja til jobbet på KRIMI5:

- Hvordan vil du sætte dit personlige præg på programmet?

- Det vil stå klart for seerne, at jeg har mange års erfaring med kriminalstoffet, en stor viden og et meget stort kildenet i de forskellige miljøer, siger Stine Bolther til ekstrabladet.dk.

Stine Bolthers forgænger tv-vært Tine Røgind valgte at sige op i forbindelse med en narkosag, hvor hendes tidligere kæreste var anklaget.

Røgind fik en betinget fængselsstraf for ulovligt at have hjulpet ekskæresten med at bringe hans telefonnumre videre til andre, mens han sad varetægtsfængslet.

Læs Krimi5-vært i dømt betinget fængselsstraf

0 kommentarer
Vis kommentarer