Mistanke: Snyd med ny Oddset-babe

Chefredaktør anklager i åbent brev til Danske Spil for snyd med stemmerne i konkurrencen om at blive den nye Oddset-pige

Kathrine Junge vandt i går konkurrencen om at blive den nye Oddset-babe. I dag anklages Oddset for at have fundet den forkerte vinder. (Foto: Gils Fotografi/Danske Spil)
Kathrine Junge vandt i går konkurrencen om at blive den nye Oddset-babe. I dag anklages Oddset for at have fundet den forkerte vinder. (Foto: Gils Fotografi/Danske Spil)

Hun er lige blevet valgt som den nye Oddset-babe, men bare en dag efter sin kroning, bliver der sat spørgsmålstegn ved, om 22-årige Kathrine Junge fra Holbæk er den rigtige vinder.

Det er mandemgasinet Connery.dk, der tvivler på, at alt er gået rigtigt til - og derfor kræver bladets chefredaktør nu i et åbent brev en ny afstemning.

Magasinet har gennem weekenden - blandt andet gennem ekstrabladet.dk - kørt en kampagne for at få deltageren Kit Borne som vinder.

Snyd og bedrag
Men til trods for en stor aktivitet omkring Kit Borne både på ekstrabladet.dk og på Connery.dk så har afstemningen på Facebook mere eller mindre stået stille, og det får chefredaktør for Connery.dk, Jakob Nørgaard, til at anklage Danske Spil for fusk.

Se billederne: Oddset-Kit smider tøjet

- Jeg tror, at der har været snyd med stemmerne! Vi hev Kit i et fotostudie, fik lækket historien på andre store danske medier og sendte en kæmpe bunke kliks i retning af Facebook-siden. Det gjorde vi både lørdag og søndag. Resultatet var... bekymrende stillestående!

Favoritten tabte stort
Henover weekenden lå afstemningen om pigerne stort set uforandret, og inden for den sidste time af afstemningen var der stort set ingen der stemte. Dermed vandt Kathrine Junge suverænt med 3000 stemmer ned til Kit Borne på anden pladsen.

Læs mere: Kath ny Oddset-pige

Tidligere i afstemningsforløbet er der blevet konstateret fusk med stemmerne til Kathrine Junge, da en gruppe indere havde oprettet falske Facebook-profiler.

Samtidig har afstemninger på ekstrabladet.dk klart indikeret, at Kit Borne var favorit, og at Kathrine Junge lå næstsidst. Og selv Danske Spil havde Kit til de laveste odds, hvilket gjorde hende til den mest sandsynlige vinder.

Ny afstemning
For Jakob Nørgaard er der kun en løsning på problemet. En ny afstemning, alene af den grund at der ikke må være tvivl om, at man har fundet den rigtige vinder.

- Vi kræver ny afstemning! Det er et krav fra alle mænd i Danmark. Det er os, som kommer til at blive bombarderet med Oddset-baben i fremtiden. Vi vil være sikre på, Danske Spil har fundet den rigtige vinder. Vi vil være sikre på, der ikke er snydt, eller, at systemet har været i stykker!

1 af 2 Kit Brone har grund til at undre sig over, hvorfor hun ikke blev valgt. Hun var favorit alle steder, og til trods for at hun smed tøjet, rykkede det ikke mange stemmer. (Foto: Gils Fotografi/Danske Spil)
2 af 2 Kathrine Junge vandt i går konkurrencen om at blive den nye Oddset-babe. I dag anklages Oddset for at have fundet den forkerte vinder. (Foto: Gils Fotografi/Danske Spil)
0 kommentarer
Vis kommentarer