Toppen af poppen tager til Caribien

Brødrene Olsen og Anne Linnet blandt de nye deltagere i TV2-serien

Brødrene Olsen er blandt deltagerne i en ny udgave af 'Toppen af Poppen'. (Foto: Ole Frederiksen)
Brødrene Olsen er blandt deltagerne i en ny udgave af 'Toppen af Poppen'. (Foto: Ole Frederiksen)

Første sæson af TV2-programmet 'Toppen af Poppen' blev en så stor seer-succes, at kanalen nu gentager oplevelsen med nye deltagere.

I slutningen af august er der premiere på i alt syv programmer, hvor syv navne hentet fra den øvre del af den danske popscene hver især skal præsentere en ny udgave af et nummer, som en af de andre har gjort kendt.

De syv deltagere, der på mandag rejser til den caribiske ø Antigua for at arbejde med sangene, er Brødrene Olsen, Anne Linnet, Søs Fenger, Rasmus Nøhr, Lina Rafn, Sys Bjerre og Joye Moe.

Glæder sig
- Vi glæder os til at være sammen med de andre. Det bliver ikke en ferie, men når der skal arbejdes, kan det næppe ske i skønnere omgivelser, siger Jørgen Olsen, den ene halvdel af de danske Grand Prix-triumfatorer.

Også TV2 er ganske godt tilfreds med det nye hold.

- De nærmest flyder over med store hits hver især, og når de mixer, tror jeg, vi får helt særlig fin ny musik ud af det, siger underholdningschef Gitte Madsen.

De nye deltagere erstatter holdet fra første sæson, der var i Mexico og bestod af Lars H.U.G., Szhirley, Erann DD, Dorthe Kollo, Anna David og Jokeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer