Peter og Amalie spolerede Paradise-festen

Knap to timer var efterfesten gammel på diskotek Karel van Mander, før det tidligere Paradise-par kom i flint

Peter og Amalie kan stadig ikke finde ud af at være i samme rum. Fredag nat gik det galt på Karel van Mander i København. Dette års vinder Nick var hæmsko.
Peter og Amalie kan stadig ikke finde ud af at være i samme rum. Fredag nat gik det galt på Karel van Mander i København. Dette års vinder Nick var hæmsko.

- Det er det samme som altid. Vi kan bare ikke finde ud af det, sagde Peter umiddelbart inden, han forlod Karel van Mander klokken lidt over fire fredag morgen.

Tidligere havde han mødtes med dette års Paradise-finalister på diskoteket i indre København.

I første omgang hang han ud sammen med sine venner fra de tidligere sæsoner, men efter en times dans på bænke og borde sneg ekskæresten Amalie sig hen til bordet.

TV: Nick fejrede Paradise-sejren med sex

Hun ignorerede ham, og da dette års vinder Nick begyndte en 10 minutter lang samtale med Amalie, gad Peter ikke finde i det sig mere.

Peter prøvede med træk i armen at få fat på Amalie, men Daghan lagde sig imellem, mens Amalie og Nick forduftede til terassen.

- Jeg kender slet ikke Peter. Jeg har mødt ham en eller to gange, og derfor synes jeg, det er underligt, at han kommer og blander sig, sagde den 250.000 kroner rigere Nick, der snød alt og alle i finalen.

- Det kan fandme ikke passe
Herefter splittedes hele Paradise-flokken.

Nogle skulle hjem - heriblandt Nick - som hele fredag skal lave interviews med forskellige medier.

Andre satte kursen mod Cosy Bar, som blot ligger få hundrede meter fra Karel van Mander. Andre gik mod Kongens Nytorv. Tydeligvis sure over; at eks-paradioserne ikke kunne opføre sig ordentligt.

TV: Regitze efter Paradise: Der var nogle lyster, der skulle styres

Og alle var bestemt ikke tilfredse med aftenens forløb:

- Det kan fandme ikke passe, at de (Amalie og Peter, red.) skal løbe med al opmærksomheden, sagde Mette, der blot var én dag fra at komme i dette års finale.

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Amalie.

Fredag kan du chatte live med finaleparret mellem klokken 10.30 og 11.30, ligesom du kan se alle billederne fra den våde finalefest.


1 af 2 Peter og Amalie dukkede begge op til dette års finalefest i Paradise Hotel. Og det gik bestemt ikke stille for sig. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Peter og Amalie kan stadig ikke finde ud af at være i samme rum. Fredag nat gik det galt på Karel van Mander i København. Dette års vinder Nick var hæmsko.
0 kommentarer
Vis kommentarer