Mette: Herresnyd at Tina får orgasme

Selvom Mette tiggede Nichlas om en Paradise-orgasme, blev det ikke til noget. Og på trods af at hun var meget trængende, er hun glad for, at de nøjedes med at knalde hovederne sammen

Lysterne blev for meget for Mette og Nichlas, der til sidst ikke kunne holde sig fra hinanden. (Foto: TV3)
Lysterne blev for meget for Mette og Nichlas, der til sidst ikke kunne holde sig fra hinanden. (Foto: TV3)

Det er en skraldgrinende Mette, som ekstrabladet.dk fanger over telefonen torsdag eftermiddag. Den 24-årige jyske pige er netop i gang med at se aftenens afsnit af 'Paradise Hotel'.

- Det er jo pinligt, at jeg tigger Nichlas om at give mig en orgasme. Men på den anden side har jeg lavet så meget lort derinde, at jeg efterhånden bare trøster mig med, at det er godt tv, jeg laver. Jeg er jo en stor pinlighed, griner hun.

- Men hvad er det, der sker - eller ikke sker mellem dig og Nichlas?

- Der var nok ved at komme lidt liderlighed mellem os. Men vi har begge lavet en aftale om, at vi ikke ville have sex på hotellet. Så jeg tror bare, at vi tester hinanden af - hvor langt vil vi gå.

LÆS OGSÅ: Øhh, skulle hun være en drengepige??

Fars eneste krav
I torsdagens afsnit var de meget tæt på grænsen. Og det endte da også med et knald - dog kun mellem deres hoveder, mens de lå i sengen og hyggede sig.

- Jeg har lovet min far, at jeg ikke ville have sex derinde. Det var hans eneste krav. Og derfor var det nok meget godt, at vi knaldede hovederne sammen lige på det tidspunkt, smiler Mette.

LÆS OGSÅ: Paradise-trekantsdrama i Danmark: Sheila-Maria og Mette kæmper om Nick

Ikke være kendt som hende, der onanerer
Dermed må Mette endnu engang lægge sig til at sove med uforettet sag. Ikke noget, der passede hende. Og da slet ikke efter det også var gået op for hende, at Tina fik så rigeligt på hotellet.

- Det er jo herresnyd, at Tina får så mange orgasmer derinde. Hun laver jo ikke andet end at få orgasmer. Hun ligger jo og onanerer konstant, og så gav Nick hende også nogen, siger den selvudnævnte drengepige bramfrit.

- Men det kunne I andre vel også bare gøre...

- Jamen jeg prøvede også. Jeg kunne bare ikke få mig selv til det. Jeg tog hånden ned i bruseren men kunne bare ikke.

- Hvorfor ikke?

- Jeg gider bare ikke være kendt for at være hende, der onanerer. Og den titel er Tina jo desuden også allerede løbet med, griner hun.

LÆS OGSÅ: 'Pisse pinligt at ville have sex med en homo'

1 af 3 Det endte da også med et knald mellem de to - eller i hvert fald deres hoveder. (Foto: TV3)
2 af 3 Dermed måtte de endnu engang lægge sig til at sove uden at blive tilfredsstillet. (Foto: TV3)
3 af 3 Lysterne blev for meget for Mette og Nichlas, der til sidst ikke kunne holde sig fra hinanden. (Foto: TV3)