Trussetyven tavs om tv-date

- Hvis jeg virkelig var sådan en trussetyv, hvorfor skulle jeg så stille op i 'Dagens mand', siger hele Danmarks scorekarl

Claus Elming valgte at tage på date med 29-årige Karina. (Foto: Jakob Mydtskov/TV 2)
Claus Elming valgte at tage på date med 29-årige Karina. (Foto: Jakob Mydtskov/TV 2)

Claus Elming havde skruet helt op for charmen, da han onsdag aften deltog i TV 2-scoreprogrammet 'Dagens mand'.

Fra det øjeblik han gik ned ad trappen og indtog scorestudiet, havde den garvede tv-vært kun øjne for en pige - heldigvis en pige, der bogstaveligt talt var lige så tændt på Elming, som han var på hende.

I programmet slukker pigerne en lampe, hvis de ikke er interesserede i en date med 'Dagens mand', men 29-årige Karina rørte ikke sluk-knappen.

Dejlig date
Claus og Karinas hede blikke endte i en date, der i programmet så ret vellykket ud. Det hele sluttede med, at Karina smilende siger, at hvis det var en NFL-kamp, så måtte Elming gerne tackle hende!

- Hvordan er det så gået med jer efterfølgende?

- Det kan jeg ikke sige noget om, siger Claus Elming.

- Nåh - men har I set hinanden siden?

- Det er en sag mellem hende og mig, lyder det kryptiske svar fra den 42-årige studievært til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: - Der er ikke noget mellem os

Ingen trussetyv
Claus Elming er officielt kåret til årets brandert i 2008, mens han mere uofficielt er blevet udråbet som en Danmarks største scorekarle. Og det mærkat irriterer ham lidt.

- Tror du ikke, at det mærkat klæber endnu mere til dig nu, hvor du har været med i 'Dagens mand'?

- Nej tværtimod. Hvis jeg virkelig var sådan en trussetyv, hvorfor skulle jeg så stille op i 'Dagens mand', lyder det fra Elming, der lod sig overtale til at deltage af programmets vært, Pelle Hvenegaard, og TV 2's underholdningsredaktør Gitte Madsen.

LÆS OGSÅ: Claus Elming scorer for åben skærm

- Det var sjovt at være med. En kæmpe udfordring. Og da jeg stod der oppe på trappen, var jeg skide nervøs, siger pigeglade Claus Elming.