Stive Nick: Hun nåede ikke at sutte på den

'Paradise Hotel's søvnige knaldekonge Nick mener ikke, at han faldt i søvn, mens Tina gav ham et blowjob. - Jeg drikker mig aldrig så fuld, at jeg ikke kan huske et blowjob, siger han

Hverken Nick eller Tina kunne huske den kiksede blowjob-episode, før de så den på tv. (Foto: TV3)
Hverken Nick eller Tina kunne huske den kiksede blowjob-episode, før de så den på tv. (Foto: TV3)

'Paradise Hotel's helt egen drengerøv er ikke ligefrem stolt af sine bedrifter - eller mangel på sammen i onsdagens afsnit af 'Paradise Hotel'.

Ganske som de seneste mange aftener hyggede Nick og Tina sig under lagnerne efter sengetid, men i modsætning til de øvrige aftener stoppede det brat, da Nick blev overmandet - af søvnen.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. Jeg kunne faktisk ikke huske det, indtil jeg så det på tv, forklarer den søvnige mand, som på trods af den manglende hukommelse dog mener at kunne huske, at han i hvert fald ikke faldt i søvn.

- Jeg falder ikke i søvn under et blowjob! Jeg tror slet ikke, hun nåede at sutte på den. Jeg må være faldet i søvn inden. Ellers ville jeg da have husket det dagen efter. Jeg drikker mig aldrig så fuld, at jeg ikke kan huske et blowjob, siger han.

LÆS OGSÅ: Sheila-Maria: Pinligt at de viser blowjob!

Tina: Kikset og pinligt
Nick tror, at TV3 har fiflet lidt med optagelserne for at få det hele til at se ekstra sjovt ud.

- Jeg kan jo ikke styre, hvordan TV3 klipper det sammen. Men jeg tror altså, at de har klippet det sådan, at det ser ud som om, jeg faldt i søvn midt under det hele, smiler han.

Sjovt er dog ikke lige det ord en flov Tina sætter på episoden.

- Det er kikset, det er, hvad det er, siger hun.

- Det er jo pinligt, at han falder i søvn, for det må jo betyde, at jeg ikke gjorde det godt nok. Det er aldrig sket for mig før, at der er nogen, der er faldet i søvn under et blowjob. Men Nick var nok for 'stiv', siger Tina med et skælmsk smil om sin dobbelttydighed.

- Nick, var det, fordi Tina var dårlig, at du faldt i søvn?

- Nej slet ikke, skynder Nick sig at slå fast.

1 af 3 De var begge meget fulde, forklarer de. (Foto: TV3)
2 af 3 Nick var dog den 'stiveste', mener Tina. (Foto: TV3)
3 af 3 Hverken Nick eller Tina kunne huske den kiksede blowjob-episode, før de så den på tv. (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer