Claus Elming scorer for åben skærm

Den pigeglade tv-vært prøver lykken i TV2's datingprogram 'Dagens Mand'

Claus Elming og værten Pelle Hveenegaard omgivet af det smukke panel af singlepiger i 'Dagens mand'. (Foto: TV2)
Claus Elming og værten Pelle Hveenegaard omgivet af det smukke panel af singlepiger i 'Dagens mand'. (Foto: TV2)

Han har status som en af landets mest inkarnerede single-fyre, men nu prøver Claus Elming at finde lykken i TV2's datingprogram 'Dagens Mand'.

Den 27. april stiller den 42-årige tv-vært op til kritiske spørgsmål fra panelet på 20 singlepiger og selv om Elming er en mand med selvtilliden i orden, var den oplevelse temmelig nervepirrende:

- Det var ret sjovt at mærke nervøsiteten og den kraftige hjertebanken, når man står der foran alle pigerne. Lige da jeg kom ind i studiet, tænkte jeg selvfølgelig: 'Wow, hvad er det rodet mig ud i!', men så gik det faktisk hen og blev ret sjovt fortæller Elming til TVTID.dk.

Hun skal være ikke-ryger
Claus Elming afslører at tv-seerne kan glæde sig til sjove kommentarer, samt at ikke alle pigerne slukkede lyset. Selv har han følgende krav til en eventuel kæreste:

- Hun skal være ikke-ryger og meget gerne sporty. Hun skal også helst have sin egen karriere, så hun er uafhængig og har sit eget liv. Ligesom hun gerne må have nogle gode veninder, som hun hænger ud med indimellem. For selv om man indleder et parforhold, skal der være plads til ens egne venner.

Se Claus Elming i 'Dagens mand' onsdag d. 27. april kl. 21.25 på TV 2