Take That satte verdens største X Factor-finale i gang

Det har aldrig været større i 'X Factor' - heller ikke på verdensplan. Den største finale nogensinde er i gang. Og hvem andre end Take That kunne synge showet i gang

Take That og aftenens finalister. (Foto: Mogens Flindt)
Take That og aftenens finalister. (Foto: Mogens Flindt)

Det er svært at se, hvordan det kan blive meget større på dansk jord.

40.000 publikummer i Parken og verdensstjernerne fra Take That. Det er lige før, at de tre finalister Sarah, Annelouise og Babou forsvinder helt i det storslåede show - men også kun lige før!

Fredagens finaleshow blev skudt i gang med et brag, hvor 15-årige Sarah, Babou på 16 og Annelouise på 32 år stod på scenen sammen med Take That.

LÆS OGSÅ: Robbie: Sarah skræmmer mig

Her sang de et af den engelske gruppes nye hits, 'The Flood' som en form for opvarmning, før finalisterne for alvor skal i gang med det, det hele handler om - at finde vinderen af 'X Factor' 2011.

At dømme ud fra publikums reaktion, da Sarah blev præsenteret som en af aftenens finalister, så bliver det den blonde tøs, der løber med sejren.

Men at dømme ud fra dommerne var det Annelouise, der satte sig i førersædet efter hendes første optræden.

Babou var den sidste af de tre til at synge sin første sang. Han blev kaldt en stjerne af Thomas Blachman, mens Cutfather kaldte ham en fighter og et kommende kæmpe idol.