Pernille og Blachman i verbal kamp

De kække bemærkninger røg gennem studiet i fredagens 'X Factor', hvor både Blachman og Pernille havde travlt med at komme med små stikpiller til hinanden

Igen her til aften er dommerne uenige om tingene. (Foto: Mogens Flindt)
Igen her til aften er dommerne uenige om tingene. (Foto: Mogens Flindt)

For to uger siden gik bølgerne højt mellem dommerne i 'X Factor'. Det blev for meget for de fleste, og Blachman og Pernille var efterfølgende ude at sige, at programmet ikke handlede om dem.

Det betød et tandløst og kedeligt program sidste fredag, hvor de tre dommere var lidt for gode venner. Men her til aften er den skaldede dommer tilbage som den gode gamle Blachman, mens Pernille i særdeleshed er på krigsstien.

Før sin sidste gruppes optræden kom Pernille med en kontant udmelding direkte henvendt mod Blachman.

- Jeg vil gerne tilgive Blachman, at han forsøger at tage al fokus til sine deltagere. Også selvom det er på bekostning af mig, sagde hun.

Karaoke-agtigt
Forud for det var gået et par drillerier mellem de to.

Da Pernille Rosendahl kom for skade at kritisere Annelouises optræden med Radioheads 'Creep', var Blachman klar til at forsvare sin deltager.

- Jeg ville hellere have hørt en fortolkning af nummeret. Det blev en lille smule karaoke-agtig for mig, sagde Pernille, før Blachman svarede igen på Annelouises vegne.

- Det er en sindssyg svær sang at synge. Jeg ville godt høre dig synge den der, sagde han til stor morskab for Cutfather, der slog sin velkendte og normalt så smittende latter op. Det var dog som om den ikke rigtig smittede af på sangerinden, der sad med en meget fast mine.

Vælger altid de kønne kvinder
Pernille fik dog hurtigt betalt tilbage, da Patricia havde været på scenen. Efter at have rost den rødhårede sangerinde, var er en kæk bemærkning til Blachman:

- Du vælger altid de kønne kvinder. Du skal stoppe med at bage på dem og fise ud og købe en rød sportsvogn, sagde hun og fortsatte, henvendt til Patricia:

- Du skal droppe ham der, for han er gift.

Men Blachman har altid svar på tiltale - også denne gang:

- Jeg har rigeligt derhjemme, sagde han.

Ikke tre unge i finalen
Thomas Blachman havde i det hele taget travlt med at styre sine deltagere i finalen. Han opfordrede konstant de voksne hjemme foran tv-skærmene til at holde fast på telefonen og sende sms'er til hans to tilbageværende deltagere, for som han klart og tydeligt sagde:

- Jeg gider ikke have en finale med tre unge mennesker!

LÆS OGSÅ: Blachman: Deltagerne styrter i afgrunden på fredag

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.