Afsløring: Se Cutfathers tre udvalgte

Ekstra Bladet kan her afsløre, hvilke tre unge solister Cutfather har valgt at sende videre i 'X Factor'. Hvis du vil bevare spændingen til fredag, skal du ikke klikke her

Cutfather har valgt sine tre unge håb liveshowene i 'X Factor'. (Foto: Henning Hjort)
Cutfather har valgt sine tre unge håb liveshowene i 'X Factor'. (Foto: Henning Hjort)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

På fredag går 'X Factor' ind i den endelige sortering af deltagerne for at finde de i alt ni, der skal være med i de direkte live shows om den endelige sejr og den garanterede medfølgende pladekontrakt.

15 unge mennesker fordelt med fem i hver af de tre kategorier - 15+- og 25+-solister samt grupper - skal synge som død og helvede for deres foreløbige musikalske liv foran dommerne og deres rådgivere, Thomas Blachman med Djuna Barnes, Cutfather med Kenneth Bager og Pernille Rosendahl med Le Gammeltoft.

Ekstra Bladet kan i dag afsløre de tre, som Cutfather har valgt som finale-deltagere i den unge solist-kategori.

Gennem nåleøjet slipper 15-årige Babou, den jævnaldrende Sarah og 17-årige Rasmus, mens Cutfather siger farvel og tak for denne gang til Jean Michel og Ericka.

LÆS OGSÅ: Cutfather: Super hårdt at vælge folk fra

Ømt greb i skridtet
For de tre udvalgte er det lidt af en drøm, der går i opfyldelse. Rasmus forsøgte allerede lykken sidste år, men slap ikke videre fra bootcamp, mens Babou og Sarah begge er nye i konkurrencen.

Alle de har dog allerede vist sig som ret så talentfulde.

Babou lagde stærkt ud ved audition med et ømt greb om skridtet, mens han fremførte Pixie Lott-nummeret 'Cry me Out'.

- Du går direkte i finalen, spåede en begejstret Blachman.

Knapt så fantastisk gik det dog ved superbootcampen, hvor Babou gik kold i lyrikken og indrømmede, at der gik en klap ned under Shontelle-nummeret 'Impossible'.

- Jeg havde nok ikke forberedt mig godt nok, forklarede han brødbetynget.

Normalt ville en sådan forklaring have sendt en deltager direkte ud i mørket, men talentet var dog så åbenlyst, at dommerne lod nåde gå for ret og alligevel sendte ham videre til bootcamp, hvorfra han nu altså er valgt som finalist.

LÆS OGSÅ: To 15-årige reddede X-Factor-showet

Nerver under kontrol
Rasmus har derimod virket særdeles sikker hele vejen igennem. Nerverne fra sidste år, hvor Soulshock fravalgte ham før finalen, er kommet under kontrol, og det er en ung fyr med selvtilliden i orden, der har stillet op.

- Jeg føler, jeg har mere at byde på i år, har han sagt om deltagelsen, som nu har bragt ham i finalen.

LÆS OGSÅ: X Factor-Rasmus har droppet fodbolden

Her får han følgeskab også af 15-årige Sarah med den skiftevis blonde og røde, kortklippede manke og den alternative seksuelle orientering. Sarah lægger ikke skjul på, at hun mest er til damer.

LÆS OGSÅ: X Factor Sarah: Jeg er til piger

Hun sang, akkompagneret af sig selv på guitar, et ret ukendt Thomas Helmig-nummer, 'Moon Silver', til audition og gik videre trods Cutfathers skepsis.

I løbet af programmerne har hun da heller ikke lagt skjul på, at hun af den årsag helst ikke ville have succes-produceren som sin mentor. Ham fik hun så alligevel, men betænkelighederne er det lykkedes Sarah undervejs at overbevise Cutfather om var ubegrundede.

- Jeg er meget lærenem, når det drejer sig om musik, siger hun fuld af selvtillid.

LÆS OGSÅ: Se X Factor-pigernes sjove snav

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+