Derfor græd Cutfather

Det var en grædende Cutfather, der kom til at tænke på sin afdøde far, da han så veteranen Kjell i aftenens 'X Factor'

Cutfather mistede for fire år siden sin far. Og sorgen vældede op ham, da han under aftenens 'X Factor' så veteranen Kjell synge (Foto: Jakob Jørgensen)
Cutfather mistede for fire år siden sin far. Og sorgen vældede op ham, da han under aftenens 'X Factor' så veteranen Kjell synge (Foto: Jakob Jørgensen)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Under aftenens 'X Factor' fik tårerne frit løb. Det var dommer Mich 'Cutfather' Hedin, der grædende måtte forlade studiet for at komme til hægterne igen.

At se gamle, gæve Kjell synge Beatles-nummeret ' Yesterday' ribbede tydeligvis op i nogle følelser hos den 42-årige pop-producer.

- Allerede ved første audition sidste lørdag var jeg rimelig påvirket af at høre Kjell synge Righteous Brothers-klassikeren ' Unchained Melody'. Det var følelsesladet. En sympatisk fyr, der synger virkelig fint. Jeg blev sgu rørt af det og sad også lidt med hundeøjne til sidst.

- Ved programmet i aftes gik det så op for mig, at Kjell ligner min far i statur, talemåde og også lidt af udseende, og så gjorde musikken og følelserne bare resten. Jeg kom til at tænke på min far, der døde for fire år siden, og så piblede tårerne bare ud af øjnene, forklarer Cutfather .

Læs, hvordan faderen døde og hør mere om Cutfathers forhold til sin far, som han kalder en 'kanon støtte' i Ekstra Bladet i dag.

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind