X Factor-Rasmus har droppet fodbolden

Unge Rasmus, der blev droppet af Soulshock sidste år på bootcampen, har droppet fodbolden og forsøger sig nu igen i X Factor

17-årige Rasmus deltog også sidste år, men blev droppet af Soulshock før finale-runderne. Nu prøver han igen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
17-årige Rasmus deltog også sidste år, men blev droppet af Soulshock før finale-runderne. Nu prøver han igen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er ikke kun de glade amatører Rudy og Jacob, der dukker op igen i X Factor efter også at have forsøgt lykken i sidste sæson.

I aftes prøvede 17-årige Rasmus sig igen. Sidste år røg han videre til bootcamp, men Soulshock droppede ham så i unge-kategorien før finale-runderne.

– Jeg synes, jeg har mere at byde på i år. Måske var jeg ikke helt klar sidste år, men det er jeg nu, siger Rasmus, der leverer det gamle Bill Withers-nummer ’Ain’t no Sunshine’ til audition og røg videre uden betænkeligheder.

Siden sidst har han efter eget udsagn spillet en masser koncerter, fået mere erfaring og fået fjernet noget af den nervøsitet, der hæmmede ham foran dommerne sidste år. Det var en ung mand med selvtillid, man så, og han havde såmænd også noget at have den i.

Til daglig går han på musiklinjen på produktionsskolen K.U.B.A. i København, og det er musik, han satser på skal blive hans fremtid.

– Af samme årsag spiller jeg heller ikke så meget fodbold mere. Det er cuttet ned. Til gengæld bliver der mere tid til musik, og det er det, der tæller, siger Rasmus.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind