Annonce:
Annonce:

Brystbombe nedlægger russisk børneshow

Se video: I USA var der stor opstandelse, da sangerinden Katy Perry optrådte nedringet i et børneprogram. I Rusland giver de den fuld knald

'Angina' giver den max gas i børneprogrammet, og børnene ser ikke ud til at tage skade. (Screendump fra Youtube)
'Angina' giver den max gas i børneprogrammet, og børnene ser ikke ud til at tage skade. (Screendump fra Youtube)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Sangerinden Katy Perry skulle i efteråret have sunget en sang i det populære børneprogram Sesame Street, men hendes båndede optræden blev aldrig vist i tv, fordi hendes kjole blev vurderet til at være for sexet for det amerikanske publikum.

Læs også: Katy for fræk til børnetime.

Den slags nervøs leflen for konservative forældre lider de ikke af i Rusland.

I børneprogrammet 'Detskaja Desjatka' optrådte den populære sangerinde Nadja Igoshina, bedre kendt som 'Angina', således for nylig i en ganske udfordrende sag, som hun ikke var karrig med at trække op og ned i.

Som man kan se i videoen over artiklen, var der ikke meget, som holdt brysterne på plads, men hun ramte heldigvis ikke nogen af børnene i hovedet, for så var de da blevet traumatiseret for livet.

Kraftige brystsmerter
Nadia 'Angina' Igoshina dansede så frækt, som hun kunne, og hun holdt sig ikke for god til at vende måsen mod kameraet og ryste den, når brysterne havde været i fokus længe nok.

Programmets titel betyder på dansk noget i retning af 'Børnenes 10' og er meget passende en hitliste over de 10 bedste børnesange.

Om den kære Nadia kan det siges, at hun blev født 22 september 1987 i Ruslands Amur-region, og først flyttede til Moskva som ung.

Hun elsker at danse, og så er hun en ørn til at spille guitar.

'Angina' er i øvrigt et engelsk ord, som både kan betyde 'kraftige brystsmerter' og 'halsbetændelse'. Interessant valg af kunstnernavn...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: