Mille Lehfeldt: Nærvær er lykken

null

Mille Lehfeldt spiller Laus' tvillingesøster, Lykke, i DR's nye søndags-satsning. (Foto: Anthon Unger)
Mille Lehfeldt spiller Laus' tvillingesøster, Lykke, i DR's nye søndags-satsning. (Foto: Anthon Unger)

31-årige Mille Lehfeldt, har hovedrollen som karrierepigen Lykke, der er forelsket i sin karriere i medicinalfirmet SanaFortis.

- Hun er en frisk pige med ben i næsen. Og så har hun i den grad så mange rundsave på albuerne, at det udelukker hende fra følelseslivet, siger 31-årige Mille Lehfeldt om karakteren Lykke, som hun har lært rigtig godt at kende gennem det seneste år, hvor de første ti af i alt 18 afsnit er blevet optaget.

- Bortset fra, at jeg er inde i hende, ligner vi ikke hinanden ret meget. Hun er en rigtig spinning-pige, mens jeg er mere til yoga, hvis man kan sige det sådan. Men på den anden side, så har alle vel både lidt ild og lidt vand i sig, forklarer Mille og prøver at definere, hvad hun, helt privat, opfatter som lykke:

- Lykke er mange ting. Det er ikke en kronisk tilstand - mere noget, der kan ramme. Men det er vildt interessant. Vi stræber alle efter lykken, og på mange måder er den jo lige foran os, hvis vi bare tør give slip, siger Mille Lehfeldt og ser meget eftertænksom ud:

- Det handler meget om at være nærværende. Jeg tror virkelig lykke er nærvær.