Cheryl Cole hevet på scenen af talent

Cher Lloyd, der er finalist i det britiske 'X Factor', hev sin mentor Cheryl Cole på scenen under en koncert

Cheryl Cole blev helt uventet hevet på scenen. (Foto: All Over)
Cheryl Cole blev helt uventet hevet på scenen. (Foto: All Over)

Der skal alligevel en god portion selvtillid til, før man har lyst til at dele scene med den tidligere Girls Aloud-pige, Cheryl Cole, der også er kendt som 'X Factor'-dommer i Storbritannien. Med sine brune dådyrøjne og smukke former, kan hun få de fleste til at blegne, men det er ikke noget, der bekymrer 'X Factor'-deltageren Cher Lloyd.

Under en koncert i Lloyds hjemby Malvern i England, hvor hun havde fået en chance for virkelig at promovere sig inden programmets store finale, hev hun nemlig sin mentor Cheryl Cole på scenen.

En fan optog hele seancen og lagde den på youtube, og her kan man se, hvordan Cheryl Cole først ikke vil på scenen, men da Cher Lloyd endelig får hende op, begynder X Factor-dommeren at danse rundt på scenen til stor fornøjelse for de fremmødte fans.

Se Cheryl Cole på scenen i klippet her.

Hun var solgt
Allerede første gang, 'X Factor'-dommeren Cheryl Cole så deltageren Cher Lloyd, var hun fuldstændig solgt. Den lille mørkhårede pige lignede hende nemlig på en prik, og Cheryl Cole var fra starten ikke i tvivl om, at hun kunne føre den unge pige til sejr.

Nu er hun kun ét skridt fra at opfylde drømmen - søndag aften synger Cher Lloyd mod den anden finalist, Matt Cardle i et show, som forventes at tiltrække mere end 20 millioner seere.