Kyllingen: Aldrig på tale at forlade Vild med dans

For første gang taler Michael Rasmussen ud om de seneste dopinganklager og hans deltagelse i 'Vild med dans'

Michael Rasmussen mener, at de seneste anklager om doping er 'gammel vin på nye flasker'. (Foto: Jan Unger)
Michael Rasmussen mener, at de seneste anklager om doping er 'gammel vin på nye flasker'. (Foto: Jan Unger)

Hele dagen har der været sat spørgsmålstegn ved, om Michael Rasmussen efter de nye dopinganklager, som blev fremsat mod cykelrytteren i torsdagens LPS, overhovedet ville stille op til aftenens 'Vild med dans'.

Det har dog aldrig været på tale at droppe programmet, siger han nu i en udtalelse, som pressen har fået udleveret af TV 2 forud for aftenens program.

- Var du ved at forlade 'Vild med dans'?

- Nej. Jeg har aldrig overvejet eller udtalt mig om, at jeg ville forlade programmet. Jeg er i gang med et projekt, som jeg holder meget af, og kunne aldrig finde på at svigte hverken det eller min dejlige dansepartner, Mie. Jeg er stadig glad for at være med i 'Vild med dans'.

- Hvad mener du om de anklager, LPS har rettet mod dig?

- Det er gammel vin på nye flasker. Som jeg forsøgte at sige til LPS' journalister, har jeg modtaget et brev fra den selvsamme statsanklager, som siger, at der ikke forelå beviser i sagen, som retfærdiggjorde yderligere undersøgelser, og at jeg derfor ikke ville blive tiltalt. Der er ikke sket nyt i sagen siden.

- Hvad betyder sagen for dit arrangement i 'Vild med dans'?

- Det er klart, sagen frustrerer mig, men jeg bliver nødt til at skille de to ting ad og fokusere på min deltagelse i 'Vild med dans'. Ikke kun for min egen skyld, men også for Mies. Vi er i gang med et fantastisk fælles projekt, og det skal gennemføres. Jeg er glad for at deltage i programmet og for de sammenhold og den opbakning, jeg får fra de andre deltagere.