Pia K. frosset ud i tv-program

Mobbet på fortet: DF-lederen blev sammenlignet med Peter Lundin under tv-optagelser, fortæller Jim Lyngvild

Jim Lyngvild, Anna Thygesen, Bryan Rice og Pia Kjærsgaard vandt lørdagens udgave af 'Fangerne på Fortet' - selv om Pia Kjærsgaard, ifølge flere deltagere, blev mobbet under optagelserne. (Foto: TV3/Sohl & Søren Kristensen)
Jim Lyngvild, Anna Thygesen, Bryan Rice og Pia Kjærsgaard vandt lørdagens udgave af 'Fangerne på Fortet' - selv om Pia Kjærsgaard, ifølge flere deltagere, blev mobbet under optagelserne. (Foto: TV3/Sohl & Søren Kristensen)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard blev frosset ud af nogle af deltagerne i TV3's program 'Fangerne på Fortet', der blev sendt lørdag aften.

- Pia kunne jo ikke komme ind i et rum, uden at de demonstrativt gik, fortæller Ekstra Bladets modediktator, Jim Lyngvild, der sammen med erhvervskvinden Anna Thygesen og sangeren Bryan Rice var på hold med Pia Kjærsgaard.

Også Anna Thygesen fortæller, at der var dårlig stemning fra nogle deltagere i forhold til Pia Kjærsgaard.

- Nogle gik jo, når Pia kom. Der var ikke nogen af dem, som tog diskussionen op med Pia selv, siger hun.

Snakkede grimt
Ekstra Bladet har snakket med flere af deltagerne i årets udgave af 'Fangerne på Fortet'.

Reality-stjernen Mascha Vang, som kæmpede mod Pia Kjærsgaard, siger til Ekstra Bladet, at hun er skuffet over, at voksne mennesker kan opføre sig på den måde.

- De snakkede så grimt om hende bag hendes ryg. Det var simpelt hen så tarveligt, mener hun.

Flere 'Fangerne på Fortet'-deltagere nævner skuespiller Sofie Stougaard som en af dem, der ikke var venligsindet i forhold til Pia Kjærsgaard. Jim Lyngvild fortæller til Ekstra Bladet, at Sofie Stougaard har sagt om Pia Kjærsgaard, at 'man jo heller ikke vil være i rum med Peter Lundin'.

Men ifølge Sofie Stougaard selv er det en lodret løgn:

- Det forstår jeg ikke, hvor han har fra. Sådan er jeg ikke som person. Folk skal have lov at mene, hvad de vil. Men jeg vil da godt indrømme, at jeg ville have sagt nej til at være på hold med Pia, men jeg har ikke sagt det, som Jim siger, lyder det fra Sofie Stougaard.

Fuldstændig latterligt
Jim Lyngvild er sur over, at skuespilleren ikke vil stå ved sin udtalelse.

- Det er ikke for at hænge Sofie ud, men jeg kan ikke fordrage, når folk lyver. Man kan jo fortryde, hvad man har sagt, siger Lyngvild, der følte, at han skulle forsvare at være på hold med Pia Kjærsgaard.

Og den følelse havde Anna Thygesen også.

- Jeg skulle virkelig forsvare, hvorfor jeg havde sagt ja til at være på hold med Pia. Det var, som om at der var lighedstegn mellem at være på hold med Pia og at stemme Dansk Folkeparti, siger erhvervskvinden.

- Det var fuldstændig latterligt at skulle forsvare Pia overalt. Så længe man er sød og rar, er det jo fløjtende ligegyldigt med politisk holdning, mener Jim Lyngvild.

Pia: Jeg er immun
Pia Kjærsgaard mærkede den kolde luft under optagelserne til 'Fangerne på Fortet', men hun lader sig ikke gå på af det.

- Jeg oplevede da et par stykker, der ikke ville snakke med mig, og så hørte jeg noget fra de andre. Men det kan jeg jo ikke lade mig gå på af. Jeg er efterhånden immun over for den slags, siger Pia Kjærsgaard til Ekstra Bladet.

- Generelt synes jeg virkelig, folk har et problem, når de møder op til sådan noget og så sidder og har fordomme, fortsætter hun.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+