Mand døde under Robinson Ekspedition

En malaysisk nattevagt fra den norske Robinson Ekspedition døde, da et palmetræ væltede ned over ham

På den danske Robinson Ekspedition er det et meget omdiskuteret nøgenløb, der har været i centrum.(Foto: Anthon Unger)
På den danske Robinson Ekspedition er det et meget omdiskuteret nøgenløb, der har været i centrum.(Foto: Anthon Unger)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det kan være livsfarligt for de danske Robinson-deltagere at befinde sig på de paradisiske øer ved Malaysia. Det beviser et dødsfald på den norske Robinson Ekspedition, hvor en malaysisk nattevagt døde på stedet, da et palmetræ væltede ned over ham, mens han opholdt sig i et telt.

Ifølge norsk TV3 døde manden under dramatiske omstændigheder lørdag morgen lokal tid. Nattevagten, som arbejdede for den norske produktion, holdt vagt over det dyre produktionsudstyr sammen med flere andre lokale vagter, da palmetræet pludselig væltede ned over det telt, som de opholdt sig i.

Palmetræet væltede fordi det blev ramt af et meget kraftig lyn i forbindelse med et massiv tordenvejr på østkysten af Malaysia. Ingen af de andre nattevagter kom til skade. Lægeholdet fra produktionsselskabet Strix behandlede den sårede mand kun tre minutter efter, at han var blevet ramt af palmetræet, men hans liv var ikke til at redde.

Norsk deltager også ramt af lyn
Ifølge den norske programvært Christer Falck er dødsfaldet det første under Robinson Ekspeditionens 12-årige historie.

-Det er grusomt og tragisk. Det har været meget tungt at arbejde i dag, siger Falck til den norske avis Verdens Gang. Ifølge Falck er det netop lynnedslag og bilulykker, der er den mest almindelige dødsårsag i Malaysia.

Under forrige års norske udgave af Robinson Ekspeditionen blev en af deltagerne ramt af et lyn, den 56-årige George Stephen Vaz.

-Det var en forfærdelig oplevelse, da jeg selv blev ramt af lynet og slået bevidstløs. Når der er uvejr i Malaysia, er det 20 gange værre end i Skandinavien. Mine tanker går til den dødes familie, siger Vaz til Verdens Gang.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+