Ny kærlighed i 'Årgang 0'

Den enlige mor til fire fra den succesfulde dokumentarserie 'Årgang 0' har fundet lykken igen. Christina er forelsket i en politimand

Christina og Martin, mens alt endnu var godt mellem dem. (Foto: TV2)
Christina og Martin, mens alt endnu var godt mellem dem. (Foto: TV2)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Tredje gang bliver forhåbentlig lykkens gang for den hårdtprøvede enlige mor til fire fra 'Årgang 0'. I hvert tilfælde er Christina Rohrberg fra den populære tv-serie forelsket igen. Det skriver Se og Hør.

På Facebook afslører Christina Rohrberg selv sin nye kærlighed, og hendes nye flamme er 31-årige Jeppe, der er politimand.

Et valg af politimand som kæreste virker særdeles fornuftigt for Christina Rohrberg, der tidligere har dannet par med mænd, der har haft tendens til at befinde sig på den forkerte side af loven.

Christian, der er far til Christinas to piger, Stephanie og Isabella, er tidligere straffet for bedrageri. Og hendes anden mand, Martin, er både dømt for vold og drabsforsøg.

Måske mor til fem
Christina og Martin mødte faktisk hinanden i Jyderup Statsfængsel, hvor han afsonede en dom for drabsforsøg på sin tidligere kæreste. Christina derimod var på besøg hos pigernes far, der sad inde for bedrageri.

Martin og Christina blev skilt i oktober 2008, og godt et år senere overfaldt Martin sin ekskone på Slagelse Station, for øjnene af sønnerne William og Romeo.

Forholdet til den 31-årige politimand er ifølge kilder tæt på parret så hot, at de overvejer at flytte sammen - og endda få et barn. Det vil i givet fald gøre Christina Rohrberg mor til fem. Stephanie på ti, Isabella på seks, Romeo på tre og toårige William.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Christina Rohrberg.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind