Annonce:
Annonce:

X Factor-Jesper udnyttet på Facebook

'X Factor's yngste deltager, Jesper, har allerede oplevet skyggesiden ved livet i rampelyset

Jesper har allerede måtte sande, at hans navn er blevet brugt til at oprette falske Facebook-profiler på nettet. (Foto: Mogens Flindt)
Jesper har allerede måtte sande, at hans navn er blevet brugt til at oprette falske Facebook-profiler på nettet. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

XFactor-feberen har ramt landet. Live showene bliver set af tæt ved to millioner danskere, og allerede nu er der enormt fokus på konkurrencens finalister. Men selv om både solisterne og grupperne oplever mange positive henvendelser fra fans, så er der også en skyggeside ved kendislivet.

Jesper, som er den yngste deltager i dette års 'X Factor', har allerede oplevet begge sider af medaljen. Den 15-årige sanger opdagede nemlig, at der eksisterer to falske profiler på Facebook med hans navn og billede.

– Jeg synes, det er meget ubehageligt, men DR har lovet at gøre noget ved det. Men de har ikke fået gjort noget endnu, siger Jesper til flash!

Det er lavt
Den ene af de to falske profiler har allerede 1000 venner, og der står blandt andet: 'Jeg er den lækre dreng fra Taastrup'. Selv har Jesper ingen profil på den populære hjemmeside.

– Jeg synes, det er lavt, og jeg håber snart, de bliver slettet, fortæller han til flash!

De to falske profiler på Facebook er dog ikke nok til at slå den selvsikre Jesper af pinden. For fokus ligger stadig på en karriere som musiker.

– Jeg forsøger at få det til at handle om musikken, og jeg vil blive ved med at kæmpe for min chance, siger han.

Den 15-årige sanger, der er blandt storfavoritterne i årets konkurrence, har dog også oplevet det sjove ved så småt at være kendt.

– Jeg får mere opmærksomhed nu, og der er mange, der genkender mig på gaden. Det er en fed oplevelse, men også pisse mærkeligt, konstaterer Jesper.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: