Malena angriber Ekstra Bladet

Vild med dans-deltagerne benyttede sig af muligheden og greb Ekstra Bladets mikrofon. Det gik blandt andet ud over ekstrabladet.dk's reporter, som Malena gik helt tæt på

Malena havde et uafsluttet opgør med ekstrabladet.dk's reporter, som hun gik helt tæt på efter finalepladsen var sikret. (Foto: ekstrabladet.tv)
Malena havde et uafsluttet opgør med ekstrabladet.dk's reporter, som hun gik helt tæt på efter finalepladsen var sikret. (Foto: ekstrabladet.tv)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det hele begyndte en sommerdag for længe siden, som Danmarks Kedeligste Orkester aka TV-2 ville have sunget det.

Da årets Vild med dans-cast blev præsenteret under et pressemøde i Tivoli i august måned, gik ekstrabladet.dk tæt på de nye dansere for at finde ud af, hvor meget de kunne klare. Det er noget, som de har husket, og fredag efter fredag, når vi har talt med danserne efter aftenens udsendelse, har de frygtet, hvad vi nu kom op med.

Ros fra salsalærer på Cuba
Fredagens semifinale var en glimrende anledning til at give danserne muligheden for at betale tilbage. De fik mikrofon, pressekort og journalistblok samt 15 sekunders fri leg til payback, eller hvad de nu ville.

Især Malena Belafonte benyttede sig af muligheden for at betale tilbage og gik rent bogstaveligt helt tæt på ekstrabladet.dk's reporter, mens Pernille Højmark og Thomas Evers Poulsen brugte deres mikrofontid på at gå på jagt efter en cubansk salsalærer, der angiveligt havde rost deres salsa tidligere på aftenen.

- What did you think about our salsa?, ville Pernille vide.

- Han kunne rigtigt godt lide det, og han var så glad for at være her i aften og se det live. Han har siddet og råbt derhjemme, især hver gang der har været salsa. Han er meget, meget glad for jer, lød hans svar igennem en tolk.

De rigtige i finalen
Vickie Jo og Casper Elgaard, der kunne fejre deres finaleplads, benyttede lejligheden til at sige et par trøstende til Pernille, som ikke kom i finalen.

- Du nåede desværre ikke til finalen, du røg ud i semifinalen. Hvordan har du det lige nu?, spurgte Casper på ægte journalist-kliche-vis.

- Jeg har det godt Casper, det kan jeg fortælle dig. Jeg synes, det er de helt rigtige, der er gået i finalen.

Se hvordan det gik, da danserne overtog mikrofonen:

Se Pernille Højmarks hemmelige beundrer

Se Claus Elgaard tage sig kærligt af Pernille

Se Malena Belafonte gå i kødet på Ekstra Bladet

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind