Malena: Jeg skal bevise mere

Malena Belafonte er glad for at være kommet til semifinalen. Hun føler nemlig selv, at hun har skullet kæmpe mere, fordi hun ikke er så kendt hjemme i Danmark

Malena og Silas mener, at de har kæmpet en hårdere kamp for at nå semifinalen, fordi Malenas kendisfaktor ikke har været ligeså høj som flere af de øvrige deltageres. (Foto: Mogens Flindt)
Malena og Silas mener, at de har kæmpet en hårdere kamp for at nå semifinalen, fordi Malenas kendisfaktor ikke har været ligeså høj som flere af de øvrige deltageres. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Da Malena Belafonte for nogle måneder siden blev præsenteret som deltager i årets Vild med dans, var der nok en del, der ikke anede, hvem kvinden var.

i dag er man på fornavn med modellen, der til dagligt bor i New York og er gift med Harry Belafontes søn.

Fredag aften sikrede Malena sig sammen med sin dansepartner Silas Holst en plads i semifinalen, da de vandt over Lisa Lents og Michael Olesen i omdans.

- Vi var overraskede. Vi stod mod tre par, som alle er rigtig gode dansere og har et fantastisk stort netværk, og som folk kender, sagde Malena efter den glædelige nyhed.

Kæmpe anerkendelse
En af grundene til, at Malena er overrasket er netop, at hun ikke på forhånd var et kendt navn i danskernes bevidsthed.

- Jeg har følt, at vi skulle bevise lidt mere, siger hun selv.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at Malena ikke har samme form for netværk, som for eksempel Pernille Højmark har herhjemme. Vi har haft den der følelse af, at vi skal bevise noget mere end de meget kendte mennesker, bakker Silas op.

Han er selvfølgelig glad for fortsat at være med i programmet, men for ham er der mere end det, der tæller.

- Det største i det her er, at man kan mærke, at der er seere, som virkelig godt kan lide Malena nu. Det virker som om, Danmark har taget hende lidt til sig nu. Det, synes jeg, er en kæmpe anerkendelse.

BREAKINGBREAKING
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind