Korene kører med klatten

TV 2's nye fredagsunderholdning 'Allstars' fik flot debut med over en million seere. Underholdningsredaktør Gitte Madsen jubler af begejstring

Peter Belli med sit kor, som han havde fundet på Vesterbro. (Foto: Jan Sommer)
Peter Belli med sit kor, som han havde fundet på Vesterbro. (Foto: Jan Sommer)

Det var svært for TV2 at få armene ned i går, da seertallene for deres nyeste satsning, kor-konkurrencen 'Allstars', kom.

Hele 1.077.000 danskere havde valgt at tilbringe deres fredag aften i selskab med Peter Belli, Anna David, Clemens og René Dif samt deres kor, og det fik en meget glad TV 2-redaktør, Gitte Madsen, til at juble af begejstring.

– Det er superfedt at få så fantastisk en debut med et nyt program, så jeg er rigtig glad. Det er jo sådan, at man altid håber på flotte seertal, men man kan jo aldrig helt vide, hvordan tingene modtages, siger hun.

Slog DR og Hausgaard
DR1 havde valgt at lægge en rigtig klassiker overfor. Her sendte man 'Niels Hausgaard Show 2008', og det plejer at være svært populært.

Alligevel var der kun 684.000 seere, der fulgte den lune vendelbo og hans revserier.

Uden at overdrive må man konstatere, at korene kører med klatten, og at danskerne i lighed med svenskerne, franskmændene og en del amerikanere har taget korsang til sig som et nyt underholdningsobjekt.