RENÉ DIF: Der bliver tårer a la ’Vild med dans’

null

René Dif har opnået toppen af poppen med den danske verdenssucces Aqua, men det er endnu en udfordring, han står over for, når han skal få sit 20 mand store kor til at lyde som en velsmurt popmaskine.

– Det er en fantastisk rejse, vi har været på de sidste uger, og jeg kan mærke, at koret står 110 procent sammen. Der er ingen, der skal hænge i bremsen, fortæller Rene Dif i pausen fra prøverne på ’Allstars’.

Solskinsøens stemmer
René Dif begyndte sin musikalske karriere på Bornholm, hvor han fik sine første erfaringer inden for underholdningsbranchen. Erfaringer, han har brugt til at udvælge sit kor fra Bornholm.

– Jeg kiggede efter en masse forskellige ting. De gode bevægelser, glimtet i øjet eller de fede sko. Så prøver jeg at få det unikke frem i hver af dem, fortæller Dif om opskriften til sejr.

Og hvis den kommer hjem, sejren, så skal pengene gå til en døgninstitution for socialt utilpassede børn og unge på Bornholm.

– Jeg ved, mit kor vil gøre alt for at vinde, og vi glæder os til at fremføre noget, vi kan være stolte af, siger René Dif.

I René Difs kor finder vi hans elektriske barndomsven Boogie-Lars, som Dif dansede electric boogie med for mange år siden. Så skulle der være lagt i skuffen til en fest i Difs lejr.