Andrea vært på 'Vild med dans' igen

Creme-krejler eller ej: Andrea Elisabeth Rudolph er så vild med dans, at hun har sagt ja til at være vært på endnu en omgang af det populære program

TV 2 ønsker begge sidste års værter tilbage i 'Vild med dans'. Foreløbig er Andrea i hus. (Foto: Tobias Selnæs Markussen)
TV 2 ønsker begge sidste års værter tilbage i 'Vild med dans'. Foreløbig er Andrea i hus. (Foto: Tobias Selnæs Markussen)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Når 'Vild med dans' til efteråret kører over skærmen for sjette gang, bliver det for femte gange med Andrea Elisabeth Rudolph i værtsrollen.

- Jeg skal i gang med en nu omgang 'Vild med dans' til efteråret, og det glæder jeg mig meget til, siger hun.

Creme-krejler
Der har ellers været gang i spekulationerne, om Andrea kunne komme i betragtning som vært på TV 2's populære underholdningsprogram, efter hun tidligere på året var tæt på at glide i sin egen svinedyre, økologiske creme.

Eksperter på området satte i Ekstra Bladet i februar måned spørgsmålstegn ved, om hendes skønhedsprodukter i hudplejeserien 'Rudolph Care' havde den virkning, som tv-værten lovede.

Ønsker både Andrea og Claus
Hvem der bliver Andreas mandlige medvært vides endnu ikke, men TV 2's underholdningschef Gitte Madsen har tidligere sagt til Ekstra Bladet, at stationen ønsker et gensyn med den værtskonstellation, som styrede programmet med stor succes sidste år.

- Som udgangspunkt er vi meget glade for både Andrea og Claus Elming, og derfor er det også naturligt, at de begge er værter for næste ombæring af ’Vild med dans’, sagde Gitte Madsen til flash! i marts måned.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+