TV3 tror på Paradise trods seerflugt

Selvom TV3 ikke er meget for at indrømme det, så er det et faktum, at tv-stationens reality-succes 'Paradise Hotel' ikke kan trække seerne til i år

Der er ikke ligefrem grund til at fejre og skåle over de foreløbige seertal på 'Paradise Hotel'. Men TV3 tror, at tømmermændene lægger sig. (Foto: TV3/Lemche&Serup)
Der er ikke ligefrem grund til at fejre og skåle over de foreløbige seertal på 'Paradise Hotel'. Men TV3 tror, at tømmermændene lægger sig. (Foto: TV3/Lemche&Serup)

Det er ikke tørre tal, man normalt forbinder med et farverigt program som 'Paradise Hotel'.

Men eftersom reality-programmet ikke er et helt billigt program at producere, må TV3 alt andet lige skele lidt til de ugentlige opgørelser over seertal fra Gallup.

Læs også:

Paris Hilton koster TV3 en formue

Og når de høje herrer på tv-kanalen kigger på tallene efter de første tre uger af niende sæson, bliver der næppe festet på ægte Paradise-manér.

Tror seerne vender tilbage
I gennemsnit har 144.000 tusind set med hver mandag til torsdag fra klokken 22 til 22.50 i de første tre uger.

- Det er rigtigt, at seertallene ikke er så høje som sidste år, men vi er glade for, at der stadig er mange, der ser med, og som synes, det er en fest at se det. Det er jo ikke sådan, at der slet ikke sidder nogen og kigger med, siger TV3's programchef Morten Mogensen.

Læs også:

Masser af sex og dillere er ikke nok

I gennemsnit over hele sæsonen sidste år så 216.000 seere med på hvert afsnit, og Morten Mogensen tror da også på mirakler.

- Paradise er en rigtig lang sæson, og tallene går op og ned. I torsdags havde vi fine tal, så vi tror på, at seerne kommer tilbage.

Har alt, hvad Paradise skal have
- Så det er ikke sådan, I tænker, at seerne har fået reality nok?

- Nej, det er ikke noget, der bekymrer os. Det vigtigste for os er, at vi laver et godt program til de unge, og at der trods alt stadig er mange, der kigger med.

- Rammerne for Paradise i år er rigtig gode. Deltagerne er super underholdende og søde. Og de gennemgår alt det, som Paradise-deltagere helst skal gennemgå med nyopståede venskaber, flirt, kærlighedsaffærer, brudte alliancer, gråd og tårer for åben skærm, sex - alt det Paradise er kendt for.

- Sidder I så og undrer jer over, hvorfor seerne svigter i forhold til de andre år?

- Vi tænker jo altid over, hvor mange der ser vores programmer, og hvor de eventuelt er forsvundet hen. Men det vigtigste er, at der stadigvæk er rigtig mange, der ser det, slutter programdirektøren.