Kongens elskerinde fik panikanfald i 'Vild med Dans'

Den svenske konge Carl Gustafs tidligere elskerinde, sangerinden Camilla Henemark tudbrølede bag scenen i svenskernes udgave af 'Vild med Dans'

Camilla Henemark fik gode karakterer af dommerne, men hun var selv utilfreds med sin præstation. (Foto: Olle Sporrong)
Camilla Henemark fik gode karakterer af dommerne, men hun var selv utilfreds med sin præstation. (Foto: Olle Sporrong)

Der var drama i svenskernes udgave af 'Vild med Dans', da programmet for syvende gang fredag aften havde premiere.

Den tidligere 'Army of Lovers'-sangerinde Camilla Henemark brød sammen bag kulisserne, før hun og dansepartneren Tobias Karlsson skulle på gulvet i en vals.

- Jeg fik et panikanfald, inden jeg skulle danse. Der var så mange følelser, som jeg ikke kunne håndtere, siger hun til Aftonbladet.se

Camilla Henemark stiller op i det populære program, selv om de kongetro svenskere har svært ved at tilgive, at hun efter eget udsagn havde en længerevarende affære med den svenske konge i 90'erne.

Læs også:

Den svenske sangerinde Camilla Henemark fik sit gennembrud i 90'erne som kunstner i musikgruppen 'Army of Lovers'. (Foto: Christian Örnberg, Expressen) Intl. kongelige Kendt sangerinde udpeget som kongens elskerinde

47-årige Camilla Henemark fortrød kort før udsendelsen, at hun havde sagt ja til at deltage i 'Let's dance', som TV4 kalder danseprogrammet.

Hun begyndte at hyperventilere, tudbrøle og slå sig selv i brystet.

- Jeg ville bare ikke være med. Det har været en hård tid, og jeg tænkte: skal jeg virkelig udsætte mig selv for det her, fortæller Henemark til avisen.

Læs også:

Såpo vidste alt om Camilla Henemark og kongen's seksuelle forhold. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Säpo vidste alt om affæren

Tobias Karlsson, der også gerne deltager i den danske udgave, 'Vild med Dans', hvor han blandt andet har svunget Tina Lund og Hella Joof rundt, fik dog overtalt Camilla Henemark til at gå på scenen.

De dansede en vals og fik sammenlagt 10 point af dommerne, men Henemark var selv utilfreds med sin præstation.

- Jeg synes ikke, at jeg fortjente mine point, og jeg ville ikke have point på grund af mine tårer, siger Henemark.

Direkte efter udsendelsen var slut, låste Camilla Henemark sig dog inde i sin garderobe sammen med Tobias Karlsson, hvorefter hun satte sig ind i en bil og flygtede fra interview med medierne.

- Jeg er helt udtømt nu og aldeles forvirret, nåede hun at sige, inden bilen kørte bort.

Læs også:

I musikvideoen 'Crucified' fra 1991 går kongens formodede elskerinde Camilla Henemark forbi et maleri i baggrunden af den svenske Carl Gustaf. (Foto: Screendump) Intl. kongelige Et skjult budskab fra kongens elskerinde?

Dommer Tony Irving mener, at Camilla Henemark skal ændre sin selvopfattelse.

- Hun har et utroligt pres på sig, men må forandre hvordan hun ser på sig selv, siger han.

Læs også:

Det har været et hårdt år for dronning Silvia og kong Carl Gustaf. (Foto: All Over) Intl. kongelige Silvia om stripperkongen: - Det er dybt sårende

Camilla Henemark fik dog samlet sig sammen og deltog i efterfesten sammen med de andre deltagere.

1 af 4 Camilla Henemark og Tobias Karlssons første dans var en vals. (Foto: Olle Sporrong)
2 af 4 Camilla Henemark ved præsentationen af danserne. (Foto: Olle Sporrong)
3 af 4 Tobias Karlsson og Camilla Henemark gennemførte, men både før og efter gik sangerinden i panik. (Foto: Olle Sporrong)
4 af 4 Camilla Henemark fik gode karakterer af dommerne, men hun var selv utilfreds med sin præstation. (Foto: Olle Sporrong)
0 kommentarer
Vis kommentarer