X Factor-auditions har fundet nyt hjem

Der er nu fundet et nyt sted til at teste de kommende 'X Factor'-deltagere. Vega lægger lokaler til de auditions, der skulle have fundet i den nu nedbrændte KB-Hallen

Auditions til 'X Factor' er flyttet fra KB-Hallen til Vega. (Foto: Mogens Flindt)
Auditions til 'X Factor' er flyttet fra KB-Hallen til Vega. (Foto: Mogens Flindt)

Siden KB-Hallen tidligt onsdag morgen brød i brand, har Danmarks Radio og produktionsselskabet bag 'X Factor' arbejdet på højtryk for at finde nye lokaler, der kan huse de omfattende auditions til programmet om små 14 dage.

LÆS OGSÅ: Brandærgerligt: X Factor-audition op i røg

Og allerede i dag kan DR og Blu så meddele, at det bliver Vega på Vesterbro i København, der skal lægge lokaler til de første skingre sangtoner i den femte sæson af det voldsomt populære talentprogram.

Triste billeder
- Det var enormt trist at se tv-billederne af KB-Hallen i flammer. På den baggrund blegnede vores eget pludselige behov for at finde et nyt sted. Det ændrer dog ikke på, at vi havde et akut problem, for med kun 14 dage til auditions vidste vi, at det ville blive svært at finde en afløser for KB-Hallen, hvor vi ville kunne lave det helt store set-up, siger underholdningschef i Danmarks Radio Jan Lagermand Lundme.

Byens rugekasse
- Med Vega har vi nu fundet et sted, som til fulde matcher alle de krav, der skal til for at lave tv-auditions i det helt store udtræk og som også er et af byens førende spillesteder og rugekasser for nye stortalenter. Derfor er det oplagt at afholde 'X Factor' auditions her, siger han.

LÆS OGSÅ: Blachman is back: Det er sgu' ikke for min fornøjelses skyld!

Optagelserne i Vega finder sted 10., 11., 17., 18. og 19. oktober, hvilket betyder at der i forhold til de planlagte auditions i KB-Hallen er en enkelt datoændring. Den 12. oktober er erstattet med 10. oktober.

Der vil dagligt være to auditions bortset fra d. 17. oktober, hvor der vil være en enkelt audition.