Mulila: I aften vil jeg bare nyde det

I farezonen: Ryger jeg, skal der bankes på døre

Mulila glæder sig helt vildt til at trykke den af i aften.(Foto: Anthon Unger)
Mulila glæder sig helt vildt til at trykke den af i aften.(Foto: Anthon Unger)

Endnu er sommerfuglene ikke begyndt at flakse rundt i maven, selv om 26-årige Mulila er fuldt bevidst om, at hendes ’X Factor’-eventyr kan slutte i aften.

– Jeg har det godt lige nu, slår Cutfathers store soulstemme smilende fast.

Sidste fredag var hun i omsang, men klarede sig videre.

Ifølge bookmakerne gør det hendes risiko for at ryge ud i aften endnu større. Og derfor satser Mulila på, at aftenens optræden skal blive en ekstra intens oplevelse.

– Netop fordi jeg har været i farezonen, er jeg ekstra fokuseret nu. Jeg er fast besluttet på, at jeg bare skal nyde min optræden i aften, siger Mulila, som synger Flo Rida og Sias hit ’Wild Ones’.

LÆS OGSÅ:

Nu vakler favoritten i 'X Factor'

– Når jeg går på scenen, vil jeg ikke tænke på, at jeg er med i en konkurrence, men kun på at fyre den af. Uanset om ’X Factor’ skulle slutte for mig nu, så vil jeg blive ved at forfølge min drøm om at synge –  så bliver det bare noget med at skulle ud og banke på en masse døre.

– Hvem frygter du mest lige nu?

– Åh   ... alle. Alle tilbageværende har noget unikt. Derfor handler det udelukkende om smag og behag –  om hvad flertallet af seere synes om i aften. Det er lidt ligesom på en valgdag –  det handler om at få fat i stemmerne fra dem, der først beslutter sig til allersidst.

LÆS OGSÅ:

X Factor-Katrines bror i bedring

LÆS OGSÅ:

X Factor-Line: Ikke bange for en stram buksedragt