Kendt blogger: Vild med Ida Wohlert

Men den amerikanske blogger 'Roosh V' mener, at alle andre danske kvinder er frastødende

Ifølge bloggeren og forfatteren 'Roosh V' er danske kvinder langt under Ida Wohlerts niveau (Foto: Bo Nymann/Polfoto)
Ifølge bloggeren og forfatteren 'Roosh V' er danske kvinder langt under Ida Wohlerts niveau (Foto: Bo Nymann/Polfoto)

'Danske kvinder er grimme og usexede' - og så ligner de 'pepsidåser'. Sådan lød meldingen fra den amerikanske blogger 'Roosh V,' som i denne uge advarede rejsende om at knalde det kvindelige køn her i landet.

LÆS OGSÅ:

Derfor skal du ikke knalde danske piger

Men nu gør bloggeren Roosh V sig bemærket på Twitter. Igen. Men denne gang roser han Go' Morgen Danmark-værten Ida Wohlert for at se bedre ud end den gennemsnitlige danske kvinde.

- Hvis bare danske kvinder så ud som den kvindelige vært (Ida Wohlert, red.). Gennemsnittet er langt under hende.. Skriver Roosh V på sin Twitter-profil.

Reaktionen fra den amerikanske blogger kommer efter, at Roosh V's synspunkter blev diskuteret i GO' Morgen Danmark onsdag.

LÆS OGSÅ:

'Stærke danske kvinder er sexede'

Kan ikke kneppe
Den amerikanske blogger har set sig sur på de danske kvinder, efter han har besøgt Danmark. Det er der kommet rejsebogen 'Don't Bang Denmark' ud af. Bogen handler netop om, at rejsende ikke bør knalde kvinderne her i landet.

Han mener blandt andet, at de danske kvinder er de mest androgyne, maskuline og robotagtige kvinder i verden. De er ude af stand til at spille op til en mand, fordi de ser det som en svaghed - og så kan de heller ikke flirte.

Endelig kan de danske kvinder, ifølge bloggeren, ikke 'kneppe' - og så har de meninger om alt, som en mand ikke gider at høre.