Christiane: - Jeg har været med til at starte noget herrefedt

Christiane Schaumburg-Müller nåede kun nogle få måneder som 'Weekend Weekend'-vært. Hendes stop har dog været planlagt længe

Christiane kommer til at savne både Felix Smith og Sara Bro, når hun stopper. Men det har længe været planen, at hun skulle lave musical. - 'Weekend Weekend' har faktisk bare fyldt et hul, der ikke var der, siger hun. (Foto: TV 2)
Christiane kommer til at savne både Felix Smith og Sara Bro, når hun stopper. Men det har længe været planen, at hun skulle lave musical. - 'Weekend Weekend' har faktisk bare fyldt et hul, der ikke var der, siger hun. (Foto: TV 2)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Tidligere på dagen kom det frem, at Christiane Schaumburg-Müller stopper efter mindre end to måneder som vært på TV 2's weekend-satsning, som meget opfindsomt lyder navnet 'Weekend Weekend'.

Tv-værten skal i stedet tilbage til skuespillet. I første omgang som musicalstjerne i 'Evita' og senere i teateropsætningen af 'Den eneste ene'.

LÆS OGSÅ:

Christiane flytter fra L.O.C.

Det har været planen længe, at Christiane kun skulle være med til at løbe programmet i gang, for musical-planerne har været kendt i et års tid. Og værten, der også er kendt fra 'Vild med dans', er da også godt tilfreds med opstarten, selvom den har været kort.

- Jeg synes, jeg har været med til at starte noget, som kan blive herrefedt. Jeg vil sidde og se det og håbe, at det bliver endnu federe, siger Schaumburg-Müller, som ikke er klar til at sige helt farvel til programmet.

- Jeg føler ikke sådan rigtigt, at jeg er stoppet med det. Det er jeg jo, men altså... Hvis det ender med at blive den succes, som man håber på langvarigt, så er det en ting, jeg kan vende tilbage til.

LÆS OGSÅ:

Christiane dropper tv

Det er dog ikke kun 'Weekend Weekend', som den 29-årige vært håber at vende tilbage til. Hun vil gerne tilbage til der, hvor det hele startede.

- Det hele begyndte jo med '2900 Happiness', og jeg vil rigtig rigtig gerne tilbage og lave tv-serier. Det er et virkelig et højt ønske for mig. Men jeg kan jo ikke styre det, med mindre jeg skriver en tv-serie selv og får den solgt. Så jeg håber bare, at der er nogen derude, der skriver noget, jeg vil have en passende rolle i, griner Christiane Schaumburg-Müller, der ikke ser noget problem i at være både skuespiller og tv-vært.

- Når komikere kan få lov til at være både standuppere, skuespillere, manuskriptforfattere, instruktører, tv-værter og alt muligt andet, så kan jeg også få lov at være begge dele også, smiler hun - med lyd på.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+