I aften er der dømt omsang

Der er blevet justeret lidt på reglerne i 'Skjulte stjerner'. Det betyder, at de to par, der får færrest stemmer, skal ud i omsang

Marie Frank og Jonas røg som de første ud af 'Skjulte stjerner'. (Foto: Jakob Jørgensen)
Marie Frank og Jonas røg som de første ud af 'Skjulte stjerner'. (Foto: Jakob Jørgensen)

Tre par endte i farezonen, da 'Skjulte stjerner' for en ugen siden sendte deres første liveshow fra DR Byen. Det var Marie Frank og hendes makker Jonas, Big Fat Snake-sangeren Anders Blichfeldt og Kirstine samt duetten bestående af USO og Emily, der måtte trækkes gennem den nervepirrende og ret forvirrende afgørelse, som endte med at koste gravide Marie Frank og Jonas livet i talentkonkurrence.

LÆS OGSÅ: Farvel til gravide Marie Frank

Hverken deltagere eller seere var helt med på, præcis hvordan programmet ville blive afgjort, efter parrene et efter et blev kaldt på gulvet og fik at vide, om de var i farezonen eller ej. Og derfor har Danmarks Radio nu valgt at ændre lidt på reglerne i det nye program.

Omsang
- Fra i aften bliver det sådan, at de to duetter, der får færrest sms-stemmer, skal ud i omsang efter TV-Avisen.Derefter skal seerne stemme en gang til, siger underholdningschef Jan Lagermand Lundme til Ekstra Bladet.

Underholdningschefen har taget seernes kritik af afgørelsen til sig - og derfor er der ugen igennem blevet arbejdet på en ny og bedre slutning på 'Skjulte stjerner'.