De pæne værter stjal billedet

Puk og Bubber scorede årets Tv-Prisen 2011

Puk Elgaard var et stort smil. Nu kan hun i et helt år kalde sig 'årets bedste kvindelige tv-vært'. Godt gået Puk.(Foto: Thomas Sjørup)
Puk Elgaard var et stort smil. Nu kan hun i et helt år kalde sig 'årets bedste kvindelige tv-vært'. Godt gået Puk.(Foto: Thomas Sjørup)

De stryger Danmark med hårene og træder sjældent uden for de streger, der markerer, hvor god opførsel ender.

De skæve værter havde ikke en chance, da Tv-Prisen 2011 i går blev uddelt i Tivoli Congress Hall.

Titlerne som årets bedste mandlige vært løb Bubber nemlig med, mens Puk Elgaard nu kan kalde sig årets bedste kvindelige vært det næste år.

’Det er sin sag at holde sig på toppen i en branche, hvor man lever af sit ansigt, og hvor det vrimler med nye spændende ansigter; men hvis man som Bubber formår at genopfinde sig selv, er det en ganske anden sag. Med ‘Danmark ifølge Bubber’ -serien, synes Bubber, måske mere overbevisende end nogensinde, at have fundet et program, han føler sig rigtig godt hjemme i,’ hedder det blandt andet i begrundelsen.

Begrundelsen for valget af Puk Elgaard tyder heller ikke på, at det er det skæve og provokerende, der er faldet i juryens smag:

’Hun er dybt empatisk og nærværende og det i en svær genre, hvor der skiftes stemning, emne og tyngde på et splitsekund – noget Puk gør med en selvfølgelig og naturlighed, der er misundelsesværdig. Det lykkes ikke kun, fordi hun altid er velforberedt og professionel, men fordi hun også er en personlig og modig vært med en markant tilstedeværelse,’ skriver Producentforeningen.

Babett blev bedste skuespiller
Sidse Babett Knudsen blev valgt som årets tv-skuespillerinde for sin medvirken i ’Borgen’.

’Du har så megen værdighed og karisma i rollen som Birgitte Nyborg, som vi ikke ubetinget kan holde af, men alligevel ikke kan undgå at fascineres af. Tak!,’ lyder det begejstret.

Andreas Bo Pedersen kan nu prale med at være årets bedste skuespiller på tv efter sin medvirken i ’Live fra Bremen’. Og han hyldes af dommerne.

’Med en sublim sans for timing, stemmeføring og mimik formår Andreas at parodiere kendte danskere i en sådan grad, at han nærmest forsvinder ind i rollerne. Det er en svær kunst at beherske og kun et naturtalent, som Andreas kan få det til at se så let ud. Vi glæder os til at se meget mere til manden bag de mange ansigter. Tak!’

Tv-Prisen arrangeres af Producentforeningen i samarbejde med TV2, DR, TV3 og SBS TV, og værten på showet var en af de skæve eksistenser, der ikke havde en chance ved årets uddeling.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

TV 2 den store vinder
Slaget blev styret af Anders Lund Madsen.

Det var TV2, der stod for afvikling af uddelingen, og stationen kunne notere sig, at det var dem, der vandt flest priser.

TV2 fik 11 priser, TV2 News og TV2 Zulu fik én pris hver. DR1 fik otte priser, mens der var fire priser til DR2 og én til TV3.

– På sådan en aften er jeg virkelig stolt over at være TV2’er, siger TV2s programdirektør, Palle Strøm.!

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.