TV2-chef: Folk bestemmer selv hvad de laver i fritiden

Gitte Madsen ser ingen skandale under opsejling, og har derfor ingen problemer med, at Nikolaj Hübbe skal være dommer i 'Vild med dans'

Underholdningschef på TV2, Gitte Madsen, er glad for, at hun har fået balletmesteren Nikolaj Hübbe med på 'Vild med dans'-holdet. (Foto: Anthon Unger/Polfoto: Carsten Lauridsen/Collage: ekstrabladet.dk)
Underholdningschef på TV2, Gitte Madsen, er glad for, at hun har fået balletmesteren Nikolaj Hübbe med på 'Vild med dans'-holdet. (Foto: Anthon Unger/Polfoto: Carsten Lauridsen/Collage: ekstrabladet.dk)

I dag blev det offentliggjort at balletmester for Den Kongelige Ballet, Nikolaj Hübbe, skal være dommer i 'Vild med dans'.

Programmet bliver igen i år vist på TV2.

Men det er ikke for det positive, at den nye dansedommer er blevet omtalt henover sommer. For i juli blev han udråbt som hidsig og narkopåvirket chef for de kongelige balletdansere i en intern rapport om forholdene på Det Kongelige Teater.

Men TV2's underholdningschef, Gitte Madsen, er blot stolt over at have en så stor kapacitet med på sit hold.

LÆS OGSÅ: Skandaleramt balletmester i 'Vild med dans'

- Skal passe sit arbejde
- Vi er simpelthen herrestolte over, at vi nu får Nikolaj Hübbe med på holdet. Han kommer ind som ny, og er en hel anden slags dommer, siger Gitte Madsen til ekstrabladet.dk.

- Hvordan har i det med, at han er blevet sat i forbindelse med indtagelse af kokain?

- Vi har et regelsæt på TV2, som skal overholdes, og man skal passe sit arbejde. Hvad folk bruger deres fritid på, må de selv om.

- Kan det ikke være med til at sende et forkert signal til danskerne?

- Der skal være proportioner på alle arbejdspladser. Men der er altså ingen skandale under opsejling, forsikrer Gitte Madsen, der gennem flere måneder har været i tæt dialog med Nikolaj Hübbe.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Hübbe: - Jeg svæver over vandene

Ikke bange for følelser
- Nu er det jo ikke den første person i 'Vild med dans', som har været sat i forbindelse stoffer. Bl.a. har Robert Hansen og Allan Thornsberg tidligere fortalt, at de har haft næsen nede i det hvide pulver. Hvordan forholder I jer til det?

- Robert Hansen havde været clean i årevis og Allan Thornsberg også. Og det har jo vist sig, at det ikke har givet nogen problemer i praksis, siger Gitte Madsen.

- I den rapport, som blev omtalt i juli måned, stod der, at Nikolaj Hübbe godt kunne blive meget hidsig. Er I bange for, at han skal skeje ud på skærmen?

- Nej, overhovedet ikke. Han har vel lært at omgås mennesker på sin arbejdsplads som alle andre. Og vi er bestemt ikke bange for følelser i 'Vild med dans', så I vil komme til at se en engageret herre med internationalt sus.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Hübbe må tisse i koppen

De skal danse
Blandt dem Nikolaj Hübbe skal dømme på dansegulvet er udenrigsminister Lene Espersens lillesøster, skuespilleren Anne Sofie Espersen. Hun skal danse med Silas Holst.

Skuespilleren Kaya Brüel har sagt ja at danse med Steen Lund. Blandt de øvrige nydansere er derudover Nicolaj Kopernikus, Tommy Kenter, Al Agami, Patrick Nielsen og Hella Joof.

Hos de professionelle dansere har Thomas Evers Poulsen, Vickie Jo Ringgaard, Katrine Bonde og Mie Moltke meldt fra i år. Til gengæld er Marianne Eihilt tilbage sammen med med Claudia Rex, Karina Frimodt,Viktoria Franova, Tobias Karlson, Michael Olesen og sidste års vinder, Mads Vad. Og så er der hele to prof-debutanter: Julie Vestergaard og Tina Dahl.

Følg Ekstra Bladet på Facebook HER

0 kommentarer
Vis kommentarer