Annonce:
Annonce:

Ny pige i Singleliv: Min mor lærte mig at give blowjob

I aften kan du møde Joy, der blandt andet lugter til mænds underbukser og går i byen med sin mor for at score unge mænd i realityserien 'Singleliv'

Joy er ny i Singleliv, men hun gør et hurtigt indtryk. (Foto: Kanal 4)
Joy er ny i Singleliv, men hun gør et hurtigt indtryk. (Foto: Kanal 4)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Her gik man lige og troede, at man havde hørt og set det meste i programmet 'Singleliv' på Kanal 4.

Karakterer som Sidney Lee, stripperen Kathrine og scorecoachen Martin har alle leveret citater og optædender, der går over i historien inden for underholdningsfjersyn.

LÆS OGSÅ: Katrine fra Singleliv har lavet porno

Men nu hiver Kanal 4 endnu en kanin op af hatten.

22-årige Joy fra København, der tilsyneladende er studerende, introduceres i aften som nyt medlem af castet i 'Singleliv'.

Og her er det med at holde på hat og briller, for Joy forstår i den grad at levere 'varen'.

- Min mor har lært mig at give et godt blowjob på en is, sådan at man ikke rammer med tænderne, fortæller Joy frejdigt, inden hun tager i byen med sin mor for at mødes med to blinddates.

Annonce:

'Vask skrævet'
Men hvis man forventer at få et blowjob af Joy, så skal hygiejnen være i orden, selv om der dog også er løsninger på den slags.

- Hvis en fyr lugter af ost mellem benene, som man kalder nakkeost, så siger jeg det simpelthen til ham og beder ham om at gå ud og vaske sit skræv, inden jeg skal i gang med noget, afslører Joy, der også kan finde på at lugte til mænds boksershorts.

For at optimere chancerne for at score i byen, ifører Joy sig to store silikoneindlæg i sin bh for at få barmen til at fremstå større. Hun udtrykker i samme scene misundelse over, at andre har råd til at købe rigtige silikonebryster.

Og så får vi også et indblik i Joy og morens tanker omkring valg af kondommer. Joy forklarer blandt andet moren, hvordan én kondomtype modvirker tørhed i skeden.

- Jamen jeg er aldrig tør i skeden, lyder det fra Joys mor.

Vi siger tak for oplysningen og tillykke til Kanal 4 med deres nye karakter i 'Singleliv'.

Du kan se og høre Joy fortælle om penislugte, valg af kondom og om, hvordan hendes mor lærte hende at give et godt blowjob!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: