Thomas: Jeg gjorde det på min egen måde!

Det stod mellem de to T'er - Tine og Thomas i aftenens finale. Og det blev Thomas, der løb med sejren og en pladekontrakt

Thomas glæder sig over den flotte sejr.(Foto: Mogens Flindt)
Thomas glæder sig over den flotte sejr.(Foto: Mogens Flindt)

SE ALLE PLETSKUDENE FRA EKSTRA BLADETS FOTOGRAF PÅ PLETTEN HER!

X FACTOR 2010 - HIT ELLER SKIDT? VAR DET DEN RIGTIGE, DER VANDT?

ekstrabladet.dk's læsere var ikke i tvivl, om at det skulle være Thomas, der løb med sejren i årets 'X Factor'. Og de fik ret.

Thomas blev lørdag aften erklæret som vinder af det populære talentshow, der de sidste mange uger har lagt gaderne øde over hele landet.

Noget må jeg jo have gjort rigtigt
Og glæden var stor hos den 30-årige skolelærer, der nærmest ikke kunne forstå det, da han stod på scenen og blev udråbt som dette års ubestridte vinder.

- Jeg har hele tiden prøvet at gøre det så godt, jeg kunne og at gøre det på min måde, sagde han efterfølgende.

- Jeg havde overhovedet ikke regnet med at vinde, men eller andet må jeg jo have gjort rigtigt. Jeg havde regnet med Tine som vinder, hvilket også ville have været helt fortjent, sagde Thomas efter showet.

Rystet Rosendahl
Pernille Rosendahl var også rystet, og sagde, at det havde de slet ikke regnet med.

'X Factor's toer, Tine, tog sit finalenederlag med ophøjet ro og blev hyldet af publikum i Parken, der taktfast råbte 'Tine, Tine, Tine'.

Tørstige Thomas skal fejre sejren med bajere.

- Nu skal jeg drikke et par bajere med mine venner. Der er vist godt nok et pressemøde i morgen klokken ni, men det må vist blive med tømmermænd. I nat skal den have en ordentlig en på frakken, fortalte Thomas om sine umiddelbare fremtidsplaner.

Tak til Danmark
Efter sejren var Thomas fuld af tak til de mange tusinde mennesker, der har stemt på ham.

- Tusind tak til Danmarks befolkning, der har troet på mig. Jeg håber bare, jeg har givet jer nogle gode oplevelser og også kommer til det fremover, siger Thomas til ekstrabladet.dk