Vred Kylling nægter at tale med ekstrabladet.tv

Michael Rasmussen har haft et turbulent døgn med nye dopinganklager og dårlige point fra dommerne i 'Vild med dans'. Det påvirkede tilsyneladende cykelrytterens humør

Det er kutyme, at deltagerne stiller op til interview med pressen efter 'Vild med dans'. Men fredag aften gad en vred Michael Rasmussen ikke tale med ekstrabladet.tv. (Foto: ekstrabladet.tv)
Det er kutyme, at deltagerne stiller op til interview med pressen efter 'Vild med dans'. Men fredag aften gad en vred Michael Rasmussen ikke tale med ekstrabladet.tv. (Foto: ekstrabladet.tv)

Pressen havde fået strenge ordrer fra TV 2's presseafdeling om ikke at tale doping med Michael Rasmussen under fredagens 'Vild med dans'.

- Det skulle handle om dans, lød meldingen allerede før programmet, og de fremmødte journalister måtte nøjes med et stykke papir med tre spørgsmål og svar fra cykelrytteren.

LÆS OGSÅ: Kyllingen: Aldrig på tale at forlade Vild med dans

'Dig gider jeg ikke!'
Da programmet var slut, og pressen fik lov til at møde deltagerne, ville ekstrabladet.tv naturligvis gerne høre, hvad Kyllingen mente om aftenens indsats.

Det var der dog ikke mulighed for. Den dansende cykelrytter nægtede ganske enkelt at tale med ekstrabladet.tv.

- Dig gider jeg ikke. Det mener jeg faktisk, lød svaret, da vi forsøgte at få en kommentar til parrets rumba.

- Hvorfor ikke?

- Det er lidt for ømt, støttede Mie Moltke sin 'ombejlede' dansepartner.

- Vi vil jo bare stille et par spørgsmål om dansen...

- Det ville du også den anden dag, og der synes jeg også, at det blev noget skidt.

- Hvad mener du?

- Jeg synes, det var et dårligt indslag, du lavede sidst. Og derfor gider vi ikke, lød det fra en vred Kylling, før han og partner Mie Moltke vendte ryggen til.

Dårlige dommerpoint og dopingspøgelse
Om det var fordi, at Michael Rasmussen var træt af endnu engang at være forfulgt af dopingspøgelset, eller om det var de blot 16 point fra dommerne, der havde bragt humøret ned under brædderne på dansegulvet, kunne vi af gode grunde ikke spørge ind til.

Hvilket indslag det præcist er, han hentyder til, vides naturligvis heller ikke. Men det kunne være et fra et pressemøde før 'Vild med dans' for alvor gik i luften, hvor ekstrabladet.tv tog pulsen på den 'kendte' danseres kendthedsfaktor:

SE OGSÅ: De ukendte i Vild Med Dans: Vi er da kendte!!!

Medejer af en blodcentrifuge
Michael Rasmussen kom torsdag aften endnu engang i doping-søgelyset, da han i TV 2-programmet LPS blev beskyldt for bloddoping.

I en rapport fra det østrigske politi står der blandt andet, at den tidligere dopinganklagede cykelrytter skulle være medejer af centrifuge, der kan bruges til bloddoping.

LÆS OGSÅ: Kyllingen anklages igen for bloddoping