René Dif: Sindssygt fedt

Græd af glæde: Aqua-stjernen gik hele vejen og vandt AllStars med koret fra Sirius på Bornholm

René Dif kunne næsten ikke få armene ned, efter sejren. (Foto: Anthon Unger)
René Dif kunne næsten ikke få armene ned, efter sejren. (Foto: Anthon Unger)
Det var en rørt René Dif, der sammen med sit bornholmske kor vandt TV2-programmet ’AllStars’ og dermed kunne dedikere førstepræmien på 250.000 kroner til døgninstitutionen Sirius på Bornholm:

– Jeg er først og fremmest glad for sejren, fordi jeg dermed har kunnet gøre en forskel for nogle børn, der har det meget svært. Anbragte børn er et overset problem i Danmark, og det har været fedt at kunne sætte fokus på det og samtidig slå et slag for en institution, der har så hårdt brug for pengene, meddelte Aqua-stjernen, der igen kneb en tåre for åben skærm og dermed demonstrerede, at der gemmer sig store følelser bag det blankpolerede popstjerne-ydre.

Følelsesmæssig rutsjetur
– Jamen, det er jo sådan, jeg er. Det her har været en kæmpe følelsesmæssig rutsjetur, og det er så sindssygt fedt, at det lykkedes os at gå hele vejen. Jeg kan slet ikke sætte ord på – derfor overvælder følelserne mig. Det er nok meget sundt, at min indre drengerøv bliver tæmmet og ryger lidt i baggrunden en gang imellem, erklærede den glade vinder, der ikke var i tvivl om opskriften på sejr:

– Først og fremmest har det været et kæmpemæssigt teamwork. Mit kor har arbejdet benhårdt hele vejen igennem. Og så har vi selvfølgelig præsteret godt på scenen og leveret varen med et glimt i øjet, mente Dif, der lovede folkene bag Sirius, at han ikke glemmer dem, fordi programmet nu er slut:

Med til det sidste
– Jeg er med helt til det sidste, hvor legepladsen til børnene står færdig. Jeg skal være med til at beslutte, hvordan den skal bygges, hvor den skal bygges, og hvornår den skal bygges. Bornholm har ikke set det sidste til mig, konstaterede den første danske vinder af ’AllStars’.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.