X Factor-deltagere på massagebriksen

Man bliver høj: Remee har fået ’X Factor’-deltagerne med på massage, der fik ham selv til at brøle som en løve

Alien Beat Club har nydt godt af Bengt Valentino Andersens massage, der får Remee til at brøle som en løve og skrige som et spædbarn. (Foto: Mogens Flindt)
Alien Beat Club har nydt godt af Bengt Valentino Andersens massage, der får Remee til at brøle som en løve og skrige som et spædbarn. (Foto: Mogens Flindt)

’X Factor’-deltagerne er under så hårdt pres i disse uger, at de resterende på podiet alle får dybtgående massage, en body-session, der går ind og rammer kroppen både fysisk, psykisk og åndeligt.

– Jeg fik det første gang sidste år under ’X Factor’, da jeg var ved at bryde sammen af stress. Man brøler som en bjørn, skriger som et spædbarn, når man får det, siger Remee til Ekstra Bladet.

Mirakelmanden
– Det er helt fantastisk. Man bliver helt høj af behandlingen og får en ro og et overblik, som slet ikke kan beskrives.

– Prøv at se på Alien Beat Club, det er helt utroligt, hvad det har gjort ved dem, især Marcel, siger Remee.

’Mirakelmanden’, der giver massagen, er Bengt Valentino Andersen, der driver klinikken ’Body-sds’ i Pilestræde i København og i Karlslunde sammen med sin far, Ole Kåre Føli, der bl.a. har behandlet Bjarne Riis’ cykelhold under Tour de France og New York City ballet.

Far og søn behandler efter teknikker, som de har videreudviklet efter Bengts farfar, der var håndværker, men viste sig at have flair for at behandle mennesker med smerter.

Der er bestilt tid til hele ’X Factor’-holdet hos Bengt Valentino Andersen.

– Jeg har også fået både Lina, Blachman og selv Kenneth Plummer til at få behandling, siger Remee.

Stress og panik forsvinder
– Når man er ude for et meget stort pres, som både vi dommere og deltagerne er i disse uger, er massagen et fantastisk redskab. Man får total ro, og stress og panik forsvinder. Jeg fik lige en behandling i forgårs og skal have en senere i denne uge.

I dag er det Lukas’ tur til at komme under Bengt Valentino Andersens hænder.

– Bengt får fat i ting i kroppen, som man har gået rundt med hele livet, og trækker det frem, så man får fred og ro. Det har betydet så meget for mig, siger Remee.