Frøkjær: - Kritikken er ikke fair

- Giv nu de nye en chance, opfordrer den populære tv-vært Cecilie Frøkjær, der ikke forstår den hårde kritik af Breinholt og Walsøe

Cecilie Frøkjær mener, at det ny hold på 'Go' Morgen Danmark' har brug for tid til at vokse ind i rollerne. (Foto: Mads Winther)
Cecilie Frøkjær mener, at det ny hold på 'Go' Morgen Danmark' har brug for tid til at vokse ind i rollerne. (Foto: Mads Winther)
Sjældent har et program modtaget så mange verbale tæsk som TV 2’s ny version af ’Go’ Morgen Danmark’, der har kørt siden nytår.

Det ny koncept fungerer ikke, og de nye værter, Anders Breinholt og Kamilla Walsøe, er en katastrofe, lyder brølet fra de mange kritikere og seere, der savner de tidligere værter, Ole Stephensen og Line Baun Danielsen.

Cecilie Frøkjær er stadig lige populær. Men den rutinerede morgen-tv-vært har svært ved at forstå kritikken af sine nye kolleger:

– Jeg syntes kritikken af det ny hold har været superhård. Den er ikke fair, og den er uberettiget. Det, folk glemmer, er, at da Michael Meyerheim og jeg startede med at lave morgen-tv for 12 år siden, fik vi lov til stille og roligt at vokse ind i rollerne. De nye værter og det ny koncept skal også lige have en chance for at finde sig til rette. Men folk reagerer åbenbart voldsomt på, at alt ikke er ligesom det gamle, fortalte hun til Ekstra Bladet, da TV 2 i går præsenterede stationens forårsprogram.

Var totalt uerfaren
Ifølge Cecilie Frøkjær havde hun selv brug for tid til at modnes som tv-vært:

– Jeg var totalt uerfaren, da jeg startede med at lave morgen-tv, og gik stadig på journalisthøjskolen.

– Hvis det, Michael og jeg lavede dengang, blev præsenteret for første gang i dag, ville kritikken fra seerne være mindst lige så hård. Giv dem nu en chance, lyder opfordringen fra Frøkjær, der kun afbrudt af to barsler har lavet morgen-tv siden 1996.