Seest fandt sin kone i Ghana

Claus Seest fandt kærligheden under et tromme- og dansekursus i Ghana for 10 år siden. Nu er de gift og bor på Nørrebro

Claus og Victoria Seest er lige så forelskede, som da de mødtes første gang for ti år siden. (Foto: Mogens Flindt)
Claus og Victoria Seest er lige så forelskede, som da de mødtes første gang for ti år siden. (Foto: Mogens Flindt)
35-årige Claus Seest er svært tilfreds med tilværelsen.

Ikke alene er det lykkes ham at synge sig frem til 'X Factor'-finalerne – derhjemme i lejligheden på Nørrebro har han også sit livs kærlighed, som han blev gift med i april 2007.

Hun hedder Victoria og er både sanger og skuespiller – og så er hun fra Kenya.

Deres kærligheds-historie er lidt ud over det sædvanlige. Faktisk er det ti år siden, de mødtes i – af alle steder – Ghana, da Seest gennem den frie ungdomsuddannelse deltog i et traditionelt tromme- og dansekursus i landet.

– Sød musik og heftige danse-rytmer opstod, fortæller Claus Seest, som mistede forbindelsen til Victoria, da han var hjemme i Danmark igen. Men han havde i flere år stadig Victoria i tankerne, og for et par år siden gik han på nettet og opsporede hende igen – denne gang var hun i New York.

Stadig nyforelskede
– Så tog jeg derover, og det blev hurtigt klart, at vi var som skabt for hinanden. I 2007 blev vi gift, og vi er stadig lige så nyforelskede som første gang, siger Seest.

I dag har de skabt en fælles tilværelse på Nørrebro, og den søde musik gælder ikke kun kærligheden. Seest har indrettet sit eget pladestudie og er for tiden – når det ikke handler om hans egen 'X Factor'-deltagelse – ved at producere et album med fruen.

Selv er han lidt af en musikalsk veteran, der bl.a. har arbejdet som korsanger for Burhan G., Anna David og Jokeren – men nu skal den have en på frakken som solist, og med sin fyldige soul-røst har han ikke været til at komme uden om i 'X Factor'.