Annonce:
Annonce:

Helle Thorning i tv-charmeoffensiv

Helle Thorning-Schmidt vil vise nye sider af sig selv i show-program, hvor danskerne skal lære hende bedre at kende. Men hun vil aldrig være med i 'Vild med dans'

Helle Thorning-Schmidt vil gerne vise en mindre alvorlig side af sig selv, når hun deltager i 'Den store klassefest' hos Hans Pilgaard. (Foto: Martin Lehmann)
Helle Thorning-Schmidt vil gerne vise en mindre alvorlig side af sig selv, når hun deltager i 'Den store klassefest' hos Hans Pilgaard. (Foto: Martin Lehmann)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv
Der er gået politik i klassefesten. Når TV 2 blænder op for seersuccesen 'Den store klassefest' første gang 6. februar, bliver det med S-formand Helle Thorning-Schmidt i hovedrollen. Og et par programmer senere vil også statsministerfrue fru Fræk erobre skærmene og kaste sig ud i alverdens prøvelser under opsyn af værten Hans Pilgaard.

– Helle, forsøger du at gøre Anne-Mette Rasmussen kunsten efter – fra 'Vild med dans'?


– Nej, man får mig aldrig at se i 'Vild med dans'. Det lover jeg. Men det her er sjovt, fordi det er så lang tid siden, jeg har set mine klassekammerater fra Ishøj.

– Hvorfor ikke 'Vild med dans'?

– Jeg sætter en grænse for, hvad jeg vil deltage i. Og det her er anderledes end 'Vild med dans'. Man kan ikke det ene øjeblik stå i strutskørt og det næste blive taget alvorlig som politiker.

– Tror du den slags virker – at du får flere stemmer?

– Nej, det handler om underholdning, og om at vise en mindre alvorlig og ny side af sig selv. Jeg vil gerne have, at danskerne lærer mig bedre at kende.

– Så de stemmer på dig?

– Nej, danskerne stemmer efter overbevisning. Men måske så jeg lettere kan komme i snak med dem.

Helle Thorning-Schmidt har hidtil holdt sig tilbage med at deltage i showprogrammer. Dog er det blevet til et billigt grin i en nytårsudgave af 'a-Ha'.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) har netop i fagbladet Journalisten kaldt det 'grinagtigt', hvis man tror, at han eller hans spindoktorer har haft indflydelse på, om hans kone deltager i show-programmer.

Helle Thorning-Schmidt skal dyste mod NLF-spilleren Morten Andersen. Vinder S-formanden, kan hun invitere klassekammeraterne fra Vejlebroskolen i Ishøj til den store gigantiske klassefest.

– Og det vil jeg glæde mig til, siger hun.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: