SBS = Sex, bryster og sladder?

Der blev nulret brystvorter, da SBS TV's værter præsenterede næste års programmer, som både kommer til at indeholde sex og sladder

Mayianne Dinesen bliver vært på et nyt Askepot-program på Kanal 4. Men der kommer ingen bare bryster til seerne i det program, siger hun. (Foto: EB TV)
Mayianne Dinesen bliver vært på et nyt Askepot-program på Kanal 4. Men der kommer ingen bare bryster til seerne i det program, siger hun. (Foto: EB TV)

Der er vist ingen tvivl om, at Ekstra Bladets læsere godt kan lide både sex, sladder, skandaler og fest og farver.

Og det selvom de fleste læsere af denne artikel sikkert hårdnakket vil påstå, at interessen for artiklen ene og alene bunder i, at man bare ikke kan vente med at finde ud af, hvad der bliver sendt på Kanal 4, Kanal 5, den nye kanal 6'eren eller Voice TV næste år...

Blondine-bryster på afveje
Men hvis der alligevel skulle gemme sig et par læsere, der gerne vil stå ved interessen, så er der gode nyheder til dem. Der kommer nemlig både bare bryster og vilde historier, lover Uffe Holm og Pernille Aalund.

Uffe Holm skal være kommentator på det nye action game 'Wipeout', som har Thomas Mygind som vært. Her gælder det om at komme hurtigst igennem en kæmpe vandforhindringsbane. Og seerne kan glæde sig til mere end blot vanvittige styrt.

- På et tidspunkt er der et bryst, der falder ud for en blondine, da hun skal hoppe over nogle bolde, lover Uffe Holm.

Ingen sex på Voice TV
Pernille Aalund kører på med endnu en omgang QTV med 'en masse hardcore-gæster med en masse vilde historier', som hun selv betegner det.

Hun lover også sex, blandt andet får seerne historien om en ung kvinde, der præsenterer sin mor for ideen om, at hun vil være massagepige. Hendes skeptiske mor tager med datteren på arbejde og får der sin første kunde og ender selv med at blive massagepige.

På Voice TV lover Rico Corneliussen, at seerne får masser af sladder og fest. Han er dog lidt mere tilbageholdende med sex på skærmen.

- Vi holder lidt igen med sex. Det er ikke det, vi viser mest af. Det bliver så voldsomt på tv, siger han, mens han klamrer sig til vores medbragte gummibryst.

Se hvorfor ekstrabladet.dk har medbragt et gummibryst, et sladderblad og en flaske sprut til pressemødet ved at klikke på tv-linket ovenfor.