Annonce:
Annonce:

Monty Python lancerer YouTube-kanal

Monty Python har taget konsekvensen af at være blevet misbrugt på YouTube. Gutterne har nu lanceret en hel kanal

Monty Python - aldrig overgået siden.
Monty Python - aldrig overgået siden.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

De har for altid sat deres præg på underholdningshistorien. De har gjort cykelreparatører til supermænd, de har gjort kaniner til små, grusomme dræbermaskiner, og de har drejet en Kristus-film så blasfemisk, at den blev forbudt i Norge.

Men i dag har både de unge, der ikke nåede at nyde Monty Python-herrerne i deres storhedstid og de noget ældre, der har brug for et gensyn, ikke nødvendigvis lyst til at betale for glæderne. De klikker sig i stedet blot ind på YouTube for at se klip fra både de mange tv-show, de bindegale film og interview med de geniale komikere - endda i skidt kvalitet.

Det er både Pythons og produktionsselskab så ærgerlige over, at de nu har taget sagen i egen hånd og har lanceret en hel YouTube-kanal.

Flinke fyre
- Vi ved, hvem I er, vi ved, hvor I bor, og vi kunne komme efter jer på måder, som er for forfærdelige til at beskrive her. Men som de ekstraordinært flinke fyre vi er, så har vi fundet på en bedre måde at få det, der tilkommer os, skriver Monty Python i en præsentation.

Der bliver med andre ord lagt HQ-videoer ind til fri afbenyttelse, og for at gøre sagen endnu bedre, har fyrene sat en stopper for de mange kvikke personer, der føler det nødvendigt at kommentere alt, de ser og læser på nettet ...

- Ingen af jeres idiotiske, hjernedøde kommentarer. I stedet vil vi have jer til at klikke på de mange link, købe vores film og tv-show og lindre smerten og vores afsky over at være blevet snydt i alle disse år, står der.

Se med her på youtube.com/MontyPython.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: