Robinson: Genforeningens glæder

Gensynsglæden var stor, da Kæresteparret Mads og Michelle blev genforenet. Alle skærmydsler er glemt, og de to kan næsten ikke vente med at komme i bad sammen...

Der var ikke meget at rafle om for Mads, da aftenens afsnit af Robinson gik i gang.

Hans sidste allierede, kæresten Michelle, røg ud i sidste uge, og han er helt alene nu.

Den eneste chance han har for at holde sig selv i live i ekspeditionen, er at få fredet sig selv i ø-rådet.

Trofæet formår han ikke at gafle – det går for en gangs skyld til Emil, men ekspeditionsleder Kjeldbjerg afholder en lille auktion, hvor deltagerne kan købe sig til små fordele i spillet. Og her erhverver Mads sig en 50-50 chance for at blive fredet i aftenens ø-råd.

Prisen er bare, at der også er 50-50 risiko for at få to ekstra stemmer på sig, og dermed de facto være ude af legen.

Da skæbnens time nærmer sig, er alle muligheder derfor åbne.

Emil stoler – med rette – ikke på overløberen Martin længere. Han behøver ikke at frygte ham personligt, da han jo sidder med trofæet, men Emil-faktionen der nu nærmest tæller hele ekspeditionen, helgarderer, og aftaler, at smide et par stemmer på Martin i tilfælde af, at de ikke kan komme af med Mads.

Det fik de nu ikke brug for.

Mads chancekort gav bagslag. Han trak det gale horn, fik to stemmer ekstra på sig, og må rykke fra ekspeditionen, og direkte ind i juryen.

Men intet er jo som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget.

For hvem sidder og venter på Mads i de ustemtes Jury? Det gør naturligvis hans søde kæreste Michelle.

Og der er næsten ikke nok godt de to turtelduer kan sige om og til hinanden, da de finder sammen igen, dagen efter ø-rådet.

Hør hvad Michelle mener om Mads, myg og hele turen, og se hvad Mads synes om sin kærestes bagdel og om at få lov til at gå i bad med hende igen, i klippet til højre for artiklen.

Mads har i øvrigt også en dybfølt hilsen, der hverken omhandler myg, mås eller Michelle, til sin familie der hjemme. Se også den i klip nummer to til højre for artiklen.