Den 5. dommer får svingom af Jens Verner

Rygterne har svirret i Vild med dans-studiet, at Ekstra Bladets 5. dommer ikke kan danse. Det blev bevist til finalen, hvor Jens Verner og Allan Tornsberg svingede hende rundt

Jens Verner mener, at det kan hjælpe på humøret med en svingom. Og han har sådan set ret, for præstationen fra den 5. dommer var lige til at grine af. (Foto: ekstrabladet.tv)
Jens Verner mener, at det kan hjælpe på humøret med en svingom. Og han har sådan set ret, for præstationen fra den 5. dommer var lige til at grine af. (Foto: ekstrabladet.tv)

Her gik Ekstra Bladets 5. dommer og gjorde et stort stykke arbejde for at holde Vild med dans nede på et niveau, hvor begejstring og jubel ikke skulle tage overhånd.

Det gik ganske godt, indtil det fredag kom hende for øre, at det af nogle var blevet tolket som om, den kritiske dommer i virkeligheden var sur og tvær.

Det skulle ikke hedde sig, og derfor gik den 5. dommer fredag ud for at få manet de rygter i jorden efter finalen. Det lykkedes hurtigt hos vinderparret Joachim og Marianne, der havde overskud til at afvise alle sure rygter.

- Du har simpelthen været så sød hele vejen igennem, sagde Marianne og blev fulgt op af Joachim

- Du har kommet med komplimenter hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse, hver gang vi har skullet hen til dig og have vores dom.

Inviteret på besøg efter dansen
Også aftenens tabere Tina og Tobias fejede den slags beskyldninger af dansegulvet.

- Vi har været glade hver gang, du har været her. Du må gerne komme op og besøge os, selvom vi ikke er med i Vild med dans, lød invitationen fra Tina.

Det er ingen hemmelighed, at Ekstra Bladets 5. dommer har haft enkelte konfrontationer med de fire danse-dommere i programmet. Og nu da det gik så godt med danserne, ville den 5. dommer også komme på god fod med dommerpanelet igen.

Elendigt fodarbejde og skidte skuldre
Jens Verner kunne dog godt genkende lidt surhed, men havde også en kur klar.

- Du har været lidt sur, og jeg ved godt hvorfor. Det er fordi, at jeg ikke har haft mulighed for at byde dig op til dans. Og det vil jeg gerne hermed bede dig om, sagde Jens Verner, der fik fat i dommerkollegerne Britt Bendixen og Anne Laxholm.

I noget der skulle have været en cha-cha-cha, blev det bevist, at den 5. dommer næppe har en karriere som danser foran sig.

Og både Britt og Laxholm havde taget lidt for meget ved lære af den kritiske dommer.

- Du kan godt følge lidt bedre. Og fodarbejdet – en ud af ti, lød Anne Laxholms hårde dom.

- Jeg vil sige, at der var god udstråling. Du vippede utroligt meget i skuldrene, og det er det, man absolut ikke må, var bedømmelsen fra Britt Bendixen.

Heller ikke da Allan Tornsberg forsøgte at lære lidt dans fra sig, gik det ret godt.

- Jeg tror, at Allan er vant til at gå ned på lidt lavt niveau, sagde Britt, mens Allan Tornsberg var noget mere positiv - i hvert fald i forhold til sin egen præstation.

- Jeg kan det pis, sagde han.

Se Ekstra Bladets 5. dommer i en særdeles elendig cha-cha-cha ved at klikke på det øverste link til højre herfor.