Anne-Mette er stjernen i Barcelona

Maradona kommer ikke: Statsministerfruen må undvære at dele scene med fodbold-ikonet i Spaniens udgave af 'Vild med Dans'

Anne-Metteer lidt bekymret over studiets opbygning: - I Danmark er vi jo vant til et bredt gulv med masser af plads. Her er lokalet aflangt, men det skal nok gå, siger en optimistisk statsministerfrue, der efter aflysningen af Maradona og Heather Mills må anses for, at være showets største stjerne. (Foto: Linda Johansen)
Anne-Metteer lidt bekymret over studiets opbygning: - I Danmark er vi jo vant til et bredt gulv med masser af plads. Her er lokalet aflangt, men det skal nok gå, siger en optimistisk statsministerfrue, der efter aflysningen af Maradona og Heather Mills må anses for, at være showets største stjerne. (Foto: Linda Johansen)
BARCELONA (Ekstra Bladet): Anne-Mette Rasmussen landede i går i Barcelona sammen med dansepartneren Thomas Evers Poulsen for at deltage i en spansk særudgave af ’Vild med dans’ – ’Mira quien baila’. Her var det meningen, at de skulle dele scene med fodbold-ikonet over dem alle, Diego Maradona, men han har valgt at blive væk.

Har for travlt
– Det er rigtigt, at han ikke kommer – desværre. Han var ellers inviteret, og vi satsede på det, men han vendte aldrig tilbage for at konfirmere vores aftale. Jeg har snakket med en masse mennesker omkring ham og ved, han lige har været i Madrid. Men det ser ud til, at han har for travlt, siger Mónica Tourón presseansvarlig for den spanske tv-kanal TVE, som sender showet live i dag.

Skilsmissemillionøsen Heather Mills, Paul McCartneys ekskone, har heller ikke konfirmeret sin aftale. De var begge inviteret, fordi de har været med i henholdsvis den italienske og engelske udgave af ’Vild med dans’.

Er ligeglad
Det bekymrer dog ikke statsministerfruen.

– Vi er her jo ikke på grund af de store stjerner. Vi er her for at danse til et velgørende formål, og vi glæder os da stadig til at se, hvad der kommer til at ske, siger Anne-Mette Rasmussen.

En holdning hun deler med den altid storsmilende Thomas Evers Poulsen.

– Det er i sig selv spændende at være inviteret herned. Vi ved ikke så meget om, hvad der kommer til at ske, eller om Maradona måske alligevel dukker op, siger han.

Intet pres
Ingen af dem er synderlig nervøse for selve showet. Vi har jo en generalprøve, men jeg er sikker på, at når først vi danser, så tænker vi ikke over, at der sidder millioner af seere i Spanien og resten af Europa og kigger på, siger Thomas Evers Poulsen.

Ingen af dem føler, at der hviler noget særligt pres på dem før liveshowet.

– Vi har jo øvet en masse på det seneste, så det føles næsten som om, at ’Vild med dans’ ikke er slut endnu, siger Anne-Mette Rasmussen.

Det bliver intenst og sensuelt
Anne-Mette Rasmussen og Thomas Evers Poulsen har op til det store show i Barcelona trænet i Grøndalscentret i Københavns nordvest-kvarter, og her har ’Vild med dans’-dommer Jens Werner holdt øje med den rumba, de i aften skal danse.

– De har danset løs ja, både rumba og quickstep, siger han og fortæller, at der er en klokkeklar årsag til, at de netop har valgt at danse rumba i aften.

– Jo langsommere det går, des bedre er det for dem. Jeg håber, at de skal danse en original cubansk rumba. Den er meget intens, og der er masser af eksotiske rytmesektioner, siger Jens Werner.

Han fortæller, at en rigtig rumba bliver stærkere og mere sensuel, des tættere et forhold danserne har.

– Der er selvfølgelig en forskel på, om man er kærester eller blot er gode venner ligesom Thomas og Anne-Mette. Men da de begge er nogle meget følelsesmæssige personer, så kan det hurtigt gå hen at blive en intens rumba, de danser, siger han.

Vores store øjeblik
Thomas Evers Poulsen har dog en lidt anden forklaring på, at det netop er en rumba, som de skal danse.

– I ’Vild med dans’ var det netop en rumba, som var vores ’big moment’ – den store oplevelse. Det er ligesom ’vores dans’, og derfor var det et sikkert valg, siger han med referencer til det øjeblik, hvor han i ’Vild med dans’ på live-tv stortudede som et barn, der var faldet og havde slået sig.